Liten blir stor

Haha, den nyblivna 18-åringens status sen en halvtimme: Öl, cider, champange och cigarr är livet!! :D Isn't life sweet?

jag som nyss insett att han är min "låtsasbror" och att min pappa är hans "styvpappa" och jobbig som fan. Och så gick pojken och fyllde 18 idag? Öh, jaha? Sa jag att det var okej? Var inte du typ... 11 nyss? Ne men jag vet inte exakt hur länge pappa och Lena varit tillsammans, men det är väl 7 år minst, säkert fler. Fast jag har ju inte fattat att jag fyller T J U G O E T T om två veckor, jag hade nog mer gissat på 27. Eller 32. Men 21, ne det kan inte vara möjligt.

Eller som Mattias kusin idag, när dom pratade om "Är du verkligen SJUTTON år äldre än honom, var du sjutton när han föddes? Du var nästan som honom när han föddes. Så du är sjutton år äldre." och hon bara skakade på huvudet och sa att hon fortfarande var 25. Eller om att hon och hennes man (/kille?) brukade säga att dom umgås med folk i 30-års åldern men nu... börjar folket smyga sig mot 40 så nu blir det ju 40-års åldern. Och hennes gubbe skulle tydligen blir 38 i år så han är ju snart där med.

Jag som precis börjat acceptera att 30 inte är så gammalt. 40 där emot, gosh! Då tar ju livet slut typ. Men det är ju bara nio år (och två veckor) tills jag fyller 30 så jag bearbetar att man inte är så gammal då. Det går bra, livet tar inte slut vid 30. Men vid 40 tror jag. Och lille Mattias som håller på och fyller 18. "Känns inte så jävla annorlunda" svarade han förut, och så kände jag också. Och? Jag fick inte ens visa leg när jag köpte två 2,8:or på Ica idag. Vad är det för kul med det? Jag kunde lika gärna varit 17 och inte fått köpa alls.

Men vad jag menade var, att det känns så konstigt att han den lille bortskämda killen (som han så sett fortfarande är, hehe) nu fyllt 18. Han som inte ens kunde hjälpa sin mamma med det enkalste utan frågan "Vad får jag för det?" och jag skakade på huvudet och önskade att jag inte var sån i den åldern. Eller blev tokig på honom under semestern i Finland och bad till gudarna att han skulle växa upp nån gång. And guess what, HE DID! Och bara sådär, utan förvarning också. Nästa sommar tar han studenten och nu håller han på med körkort. Liten blir stor.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0