Lite kvalité

Anneli: Men åh, säg inte att det ska börja strula igen?
Nej, som jag skrev till Jasas så var det nog mer att jag tänkte fel för vi gick ut med soporna först, så tänkte jag att det var bara det. För dom få minutrarna sopslängning tar, tar jag faktiskt inte på mig halsduk.

Jasas: Haha nej, det är det väl egentligen inte, du brukar ju ha koll!

Hmm ja, Lucas och Peyton har ju slutat/flyttat så det är inte lika bra längre, Brooke höll på att bli lycklig men så kan man ju inte ha det och, ja dom flesta har det bra och livet flyter på? Har ju varit en hel del drama men nu flyter det på bra.





Nu har jag gjort mitt för idag, tycker jag nog allt. Tredje tvätten snurrar i maskinen, dom två före är upphängda och nytt bröd håller på att bakas.

Lite mys med gamla avsnitt av Desperate Housewives passar sig bra nu. Blir förhoppningsvis nån typ av tacogratäng ikväll, förhoppningsvis ihopsmord av min käre sambo. Tacos är väl om nåt typiskt svensson på fredagar, men man kan ju variera sig lite och inte köra vanliga köttfärs i bröd.

Simssugen är jag också, men det bara strular heela tiden. Än det ena, än det andra. Nästan så jag funderade på att starta Livets historier där man spelar efter en story och får uppdrag man måste göra. Men det är inte riktigt som vanliga spelet. Jaja, dagens I-landsproblem.

Kommentarer
Postat av: ♥ Jasas

Mäh, det är ju typ dom som håller ihop hela OTH känns det som? Vad tråk ändå!



Det är första gången jag ser dig klaga på SIMS! Wow liksom? :O



Hur många bröd har ni bakat totalt nu egentligen sedan ni fick bakmaskinen? :D

2010-02-06 @ 22:24:59
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0