Jomensåatte....

Chathrine: Haha okej, TUR att det inte var det nu för mig då för då hade vi väl tappat lusten på varandra ännu mer då. Nu förstod vi ju åtminstonde varandra. Nästan.

Lite lustigt att ni säger typ tvärtom vad (i alla fall jag) vi säger. Kom på nu, att jag kan säga fjärrkontroll och då menar jag oftast till TV:n. Skulle inte få för mig att kalla den till DVD:n för fjärris, en typ till stereon kanske? Ah, jag vet inte, haha!

Anneli
: Nej det kan säkert vara så, men varför är det just/bara lesbiska som kallas för flator, en inte alla homosexuella, eller bara bögar?

Jasas: Ja precis, nåt om att Elgiganten och Bredband2 hämtar sina anställda från samma ställe? Men visst, jag ska tjata tills jag får svar! Han sa att vanligtvis handlar det om längre tid men jag tycker även att dåligt bemötande ska räknas in, så tills jag får ett "nej, kommer aldrig hända" ska jag tjata!

Ne det är klart, har faktiskt aldrig tänkt på det. Kanske för att den enda som jag kommer ihåg som har hund och lämnat sitt hem (farmor och farfar, jag har ju känt fler men då var jag liten - vi har ju också haft hund) både lyssnar utanför och frågar sin granne om han skällt.

Haha, vad skönt att det inte bara är jag då! Vet dock inte riktigt vem som "lärt mig" det, haha! Pappa skulle jag tro, på sådär rak arm bara.

Jaa, men det var ju som vi skojade om här förut, men som det ringer en kund och har problem med sin stol, inte fan kopplar jag dom till Åhléns då eller? Vet jag inte vad jag kan göra så frågar jag nån eller ber att den som vet får återkomma när den är på plats. Jag är inte obarmhärig, jag vill bara ha hjälp?





Jag skulle typ bara... svara på kommentarer? Haha!

Kommentarer
Postat av: ♥ Jasas

Tack för alla svar! Älskar att du verkligen svarar! :D

2010-02-18 @ 23:06:30
URL: http://jasas.se
Postat av: Anneli

Jadu... jag vet inte... haha. :)

2010-02-19 @ 17:44:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0