Ibland tänker man för mycket

Är det bara jag som rullar på batterierna när dom håller på att ta slut? Nu mer är det väl kanske mest i fjärrkontroller, och dom är ju inte jättekrävande, eller nåt.

Jag har suttit här ett tag och rullat och rullat på dom i TV-fjärren och sen bytte jag en från DVD-dosan och satte i en från TV:ns. Och rullade. Till slut bytte jag så dom dom satt i TV-fjärren hamnade i DVD-dosan och tvärtom och det har funkat bra. Tills idag. Man kunde trycka en gång på DVD:n, rulla en kvart, trycka en gång och så höll det på så jag kände att det var dags att byta nu.

Dock fungerar TV-fjärren felfritt och det är ganska imponerande. DVD-dosan drar tydligen mer än den till TV:n då. Men det är rätt skönt att knappt behöva nudda knapparna, och inte måsta vara preciis framför DVD:n, för att den ska reagera. Haha, hur lat/snål är man inte då? Men det har liksom alltid varit så, man kan inte lära gamla hundar sitta?


En annan fråga också; Säger du fjärr, fjärrkontroll, dosa, kanalväljare eller nåt helt annat till manicken du har i handen för att starta TV:n, höja eller sänka ljudet, byta kanal och allt sånt. Eller gör ni som jag (tydligen gör, märkte jag när jag skrev detta inlägget) säger olika till olika kontroller. TV-fjärr och DVD-dosa. Fast att prata om många känns kontroll rätt, men varken TV-kontroll eller DVD-kontroll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0