En svensk blogg?

Jag såg precis nåt jag aldrig sett förut, när man går in på olika sidor så i remsan längst upp (blå i blåa XP) så står det ju vad man är inne på. Som nu står det "Nytt inlägg - Mozilla Firefox" på min för jag skriver ett nytt inlägg, i Firefox. Och är jag inne på en blogg eller annan sida, står det.

Men i alla fall, när man går in på blogg.se's startsida så stor det "Blogg.se - Svenska bloggar" och då undrar jag, för det första varför skulle det bara vara svenska bloggar och för det andra vad är en svensk blogg? Naisy till exempel är ju svensk men bloggar från Australien där hon bor.

Och beroende på hur petig man är, jag är fruktansvärt petig men så opetig att jag inte bryr mig om vad som står på papper, så är ju inte jag svensk. Numer är jag svensk medborgare och har väl varit det lite mer än halva mitt liv men jag ser mig ändå som finsk, och kommer alltid att göra.

Oscar hade en japan i sin förra klass så hon har pluggat svenska där och sen här då, om hon åker tillbaka till Japan, träffar en kille (om hon inte redan gjort det) och dom skaffar barn, hon lär barnet svenska och den börjar blogga på blogg.se så är det väl ingen svensk blogg, men den är på svenska?

Kommentarer
Postat av: Anneli

Du har mycket funderingar kring det mesta du ;)

2010-02-22 @ 18:19:00
Postat av: ♥ Jasas

Jag vet inte.... men .se står väl för Sverige? :D

2010-02-22 @ 19:44:32
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0