Det här med snö

Jag har faktiskt inte tröttnat på snön, fast så mysigt är det kanske inte längre men mer häftigt. Det bara snöar och snöar, och ligger hur mycket som helst.

Det som kanske är jobbigt är ju om man ska nånstans och det inte är, eller är dåligt, plogat. Men det är ju egentligen inte snöns fel, eller ja inte mer än att det kommer så mycket så man inte hinner och orkar ploga allt på en gång.

Sen blir jag ledsen för dom som mår dåligt av snön på grund av deras jobb. Som pappa som fick ont i ryggen efter alla timmar i traktorn, eller mina kusiner som delar ut GP på nätterna och det är inte det lättaste när snön står en till knäna på vissa ställen för ingen vill ploga klockan 2 på morgonen.

Men sen igår (eller innan, I don't know and I don't care) börjar kollektivtraffiken ställas in och det kan ju bli lite jobbigt på måndag när skolorna börjar igen. Blir man bara försenad får man faktiskt skylla sig själv när man vet hur vädret är men ändå ska ta senaste möjliga bussen.

Till sist är det lite synd om mig också, som vill få besök av min pappa men det bara snöar och snöar så han måste ploga så i alla fall han representerar hyresbolaget bra genom att vara en bra och snäll fastighetsskötare, stackar mig!


I övrigt, har jag ingenting över till dom som bara klagar för klagandets skull och jag hoppas att det kommer bli en kall och regnig sommar, bara för att, mouahaha! Okej, det gör jag väl egentligen inte men snälla nån, hur många år har man inte klagat över att "Vi har iingen snö på vintern, dumma växthuseffekten" MEN VAD SA NI NU DÅ?! Jo,  "Fyy för all snö!" Herre gud, om inte annat så var glada för barnen skull, när lär dom få en vinter som denna igen?!

Så bitter jag blev, det var inte meningen....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0