Massa funderingar

Anneli: Hahaha ne men inte så farligt och du varnade men jag blev ju så nyfiken :p Men så klart, tycker nästan det var rätt strongt av dig att lägga upp bilden!





Känns som vi gjort massor idag, fast vi egentligen inte haft så fullt upp så mycket inte hänt.

Oscar städade runt här i morse medans jag låg på soffan och åt frukost, hah! Men han röjde på så det blev mycket gjort och det var gott. Sen fick jag på för mig att pang, nu och direkt ska vi åka så 11.27 tog vi bussen upp till jobbet.

Kollade runt lite och sen rusade Carina och Malin in. Carina påstod att hon ringt, och det såg jag ju att hon gjort men hade inga missade (eller mottagna) samtal? Mysko pysko. Så dom åt och så handlade vi det vi skulle och så åkte vi hem till Malin för att montera.

Så när vi gjort det var min näsa fullproppad med snor eftersom dom har katt nu. Så det blev att åka hem efter vi monterat. Gick rätt fort trots att det blev fel ibland, och så var det bara mina grejer för hon hade inte förberett för sina än. Eller så ville hon inte ha min hjälp bara, HAHA!

Malin körde hem oss med grejerna och vi åt och strax ska vi tassa upp mot mammas för att kolla på när Anton har fotbollsträning. Och hälsa på lite för det var ett tag sen nu. Och det känner man ju men så har det ju varit skapligt fullt upp nu.

Imorgon blir nog en fix, trix och städdag. Jag har så mycket planer, hah! Fixa och dona med allt. Fick ytterligare några tankar och funderingar som vi får se om det blir nåt av. I helgen förmodligen i så fall. Känns jäkligt bra i vilket fall och jag är pepp.

Märks att jag varit igång i över en vecka nu för jag kan liksom inte bara sitta, hah! Eller i morse gick det bra, för att jag visste att jag skulle iväg sen. Och nu vill jag liksom bara springa upp men vill inte vänta hela dagen tills träningen börjar så lite får vi allt vänta.

Men nån dag får jag väl vila och ta det lite lugnt. Eller inte, för det finns ju alltid nåt att göra. Hoppas jag är lika igång imorgon för då har jag verkligen inga andra planer än att fixa och dona här - och det vill jag ju så gärna göra! Nu jävla och mamma ska här bli ordning och reda, snabbare än snabbt!

Ne, nu ska vi ta och kila.

Kommentarer
Postat av: JASAS.se

Jag hoppas det finns bilder på ditt fix och trix här ovan i bloggen! :P

2009-09-18 @ 21:35:03
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0