Upp och ner, ner och upp, grisen gal i granens topp

Här svänger vi fram och tillbaka. Jag som gick och var lite småledsen för att jobbet "tog slut" i förrgår och att jag bara har en dag i nästa och veckan där efter.

Vaknade av att hemtelefonen ringde, fattade inte vad det var ens. Kände att dom fick ringa för klockan var inte ens 8 för det hade vi ställt klockan på idag. Tittade mobilen om nån ringt där och såg att det nog var Carina som ville att jag skulle komma in och jobba ikväll.

Men kände att vi behövde fixa här hemma och igår pratade vi om att hitta på nåt med mamma och Anton när hon hämtat honom efter skolan. Hon har arbetsfri dag idag så hon skulle hämta honom vid 13 när skolan slutat. Så vi får se.

Hann även få jobb hela helgen. Patrik är tydligen sjuk så det behövdes en stark tjej på lagret, hehe. Men jag klagar inte, jobba helg är ju sällan fel.

Men jag sa också att blir det kris ikväll så får dom så klart ringa. Men jag har ju också ett hem som behöver ordnas, och en pojkvän som säger att han vill träffa mig? Än har det liksom inte blivit "gnäll" utan mer att "jag vill ju också träffa dig..." och det förstår jag ju också.

Ska ta och dra igång städet här om en liten stund igen. Lät toagrejset ligga och vila en stund innan jag brötar igång med resten. En hel timme ska det vara i, 15-20 minuter har det varit annars. Men men, det känns bra i alla fall, det kommer bli fiiiint!

Så nu ska jag ta några fler glädjeskutt och kanske kramas lite mer. Idag är en sån bra dag verkligen, me lajkilajki mucho grande!

Kommentarer
Postat av: JASAS.se

Så du SKA jobba helgen, ändååå. Där ser man din lilla jobboholic!!!!

2009-09-18 @ 21:37:20
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0