Som det blev

Anneli: Haha ja, jag fick övertala honom som ställt in sig på att inte äta efter att jag hade sagt att det inte var nödvändigt. Men till slut så, ja.





Mm, dagen igår blev mysig. Jag ringde mamma på väg till banken och bad henne kolla öppettiderna. Hon hittade inget så hon ringde växeln och ringer upp sen och frågar om vi behövde dosan just idag. "Njae, men i veckan när räkningarna ska vara betalda" svarade jag och hon sa att det var en på väg hem till oss som skulle komma i början på veckan och hann det inte i tid fick vi låna deras.

Jag frågade Oscar när jag satt på bussen, om han trodde dom stängde 15 som vanligt eller 13 eftersom det var fredag. Han trodde stenhårt på 15 för det är bara torsdagar dom har andra tider, och då är det öppet längre. Men 13 stängde dom så vi lunkade ditåt, kom fram 10 minuter "för sent" men det gjorde ju inget. Hade hunnit om vi skyndade oss men så fick vi en mysig promenix genom gamla stan.

Blev inget Maxi och nästan inget kina heller. Oscar hade ställt om sig eftersom jag sagt dagen innan att jag tyckte det var onödigt. Så vi båda hade ändrat oss, hah! Men det blev det till slut sen ändå. Myspys. Mätta och belåtna åkte vi hem och jag spelade la förmodligen och Oscar också. Minns inte riktigt kvällen. Jo, jag satte mig här och Oscar la sig och läste, dumt dumt. Jag ville kramas lite och sen somnade vi båda, hah! Sisådär 19.15 vaknade vi igen, kändes sådär bra men vi somnade vid midnatt.

Klockan ringde 8 i morse och jag var faktiskt inte speciellt trött. Skönt det, hann ju bli runt 10 timmar om man räknar med dom timmarna på eftermiddagen. Åt en ordentlig frukost och städade klart, nu väntar vi bara på hundarna. Faster trodde dom skulle komma vid 10-11 sen igårkväll fick jag höra att hon var på akuten efter att ha ramlat och slått sig illa i huvudet, ena handen och foten. Så nu får vi väl se när det blir.

Vi är i alla fall klara och redo för att vara matte och husse i lite över ett dygn. Ska bli lite spännande, mest för att jag/vi inte träffat dom hundarna så mycket. Med Rex (farmors hund och deras bror) kan man ju sätta sig i soffan och kramas men vi får la se. Det ska nog gå bra, vill dom inte kramas har jag ju alltid Oscar. Hoppas bara dom kommer iväg, som dom sett fram emot det. Men det visar sig nog.

Kommentarer
Postat av: JASAS.se

Men herregud, det lät ju illa att ha trillat sådär? :O



Gott med Kinamat, mums!!

2009-09-26 @ 17:39:56
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0