Mupp!

Kul jul... Jag som var så sugen på att spela. Men så har det kommit massa nya grejer - för länge sen. Har då och då påmint och bett Oscar lägga in det i mitt spel och trodde på fullaste allvar att han gjorde det.

Nu visar det sig att han har glömt och jag fattar noll vad jag ska göra för att få det att funka. Det ser tydligen inte ut som det brukar så nu när han inte är hemma så fattar han inte vad som ska göras, trots att jag skickar bilder och försöker förklara. Just my luck. Jag som så gärna ville spela!

Men nu har liksom suget gått över för jag orkar inte bröta med det. Blir bara så less på att han inte la in det från början, hur svårt kan det va? Så jag får la... Lägga mig i sängen och stirra i taket.


Kom dock på, apropå just my luck, att jag hade faktiskt bra med tur igår. Jag tog ju en tidigare buss för att hinna äta. Bara det att när jag kommer mot hållplatsen är det knöka fullt med folk. Funderar på att gå hem och ta nästa men tänkte OM det blir samma då då? Vad göra då?

Bussen kom samtidigt som mig och jag började ta mig fram till dörren och såg hur bussen fylldes mer och mer, kul. När tre-fyra pers efter mig kommit in säger chauffören att det är fullt, dom andra får vänta.

PUH! Så jävla nära då, om man låtit nån gå före eller inte åkt buss med så mycket folk innan så man vet hur man måste göra för att komma på. Visst hade fler gått på, men för allas säkerhet var det ju bra gjort av honom. Trots att det blev sura miner, och det förstår jag ju. Men han gjorde sitt jobb.

"Ring Västtrafik" sa han bara. Och jag förstår honom, det är han som får ta skiten fastän det inte är hans fel. Men jag var glad att jag hann med, på precisen, i alla fall!

Kommentarer
Postat av: Marina

otur med spelet..gott att du hann med bussen :)

2009-09-24 @ 10:43:24
URL: http://marina-tjejen.blogspot.com/
Postat av: JASAS.se

Det var faktiskt jäkligt coolt :D Tänk så hade det varit ett litet pensionärsgäng som du tyckte såg söta ut "Men gå ni före ni" också hade chauffören "Nej, nu är det stopp" när du skulle gått på :O



Såg det framför mig här nu, hahahaha.

2009-09-24 @ 15:45:21
URL: http://jasas.se
Postat av: Anneli

Sådär hade vi det så ofta när vi åkte buss från skolan! Tog låång tid innan de fick för sig att sätta in extrabussar också. Så ibland blev det att gå hem. Bara drygt 2 ½ km iofs, så det var inte så farligt. Iaf på mellanstadiet.

2009-09-24 @ 22:14:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0