Lycka i ord

Marina: Haha jag ska, ska bara fota och så men det kommer!





Ja nu är det klart både i köket och badrummet och det är nice som fan får jag lov att säga! Är så nöjd över oss som är så duktiga som fixar och donar. Vi har liksom fått en nytändning här hemma igen. Tror det var lite så att i ett par veckor, eller ja månader också, kämpade vi i motvind och helt plötsligt så ser vi ljust där framme i tunneln och vi känner att vi kan, vill och orkar fixa med sånt nu.

När väl vintern är här kommer det vara piss och jobbigt men just nu försöker jag i alla fall att det ska vara mysigt. Jag ser fram emot att gå promenader och sparka på löven och sen komma hem och dricka te och mysa framför TV:n med tända ljus. Och snö är ju mysigt, inifrån.

Nån dag i veckan satt jag och räknade och tänkte att snart är det ju 1 november och då får man plocka fram julgrejerna, ihhiii! Sen blev jag väl lite ledsen för att jag kom att det var 1 december och tills dess är det ju ett tag, haha! Vill få upp mina köksgardiner i köket som jag köpte i slutet av rean förra året på jobbet, så himla söta och juliga. Och allt annat pyssel mm-mm! Jag vill ha jul!

Sen är ju 1 november inte så farligt för 2 november har vi förlovningsdag och då är det hela 3 år sen vi förlovade oss. Tiden springer iväg men det är nästan som det känns som det var förra veckan det hände. Och så pirrar det så mysigt i magen när jag tänker på det. Hela tre årsen?

Hah, ja det var ett tag sen. Och så spånar jag iväg lite, från lägenhetsfix till magpirr. Men det hör ju lite ihop och sammanfattas rätt lätt med: LYCKA! För det är verkligen vad jag känner. Att jobba är som att äta choklad så man blir kåt fast... haha ja man blir glad. För mig, i alla fall. Hur förklarar man annars att jag gått och fnittrat, skrattat, sjungt, skuttat och bara allmäntmått bra? Ja inte vet jag?

Kommentarer
Postat av: JASAS.se

Att trivas i sitt hem är ju A och O. Detta är ju ens borg, där man kan gömma sig mot den dumma världen utanför. Helst tillsammans med de(n) som man älskar mest över allt annat. Så du har så rätt så!

2009-09-18 @ 21:44:50
URL: http://jasas.se
Postat av: Anneli

Ja, tiden går fort! Och jag vill också få upp julgrejer! Men finns annat att se fram emot också, mamma fyller 50 i slutet av oktober, samma dag som Andreas och jag bott ihop i 4 år... 4 år... oj oj... Ja, det går fort! Strax innan jul precis fyller ju Andreas 25. Men då har vi nog haft julen framme några veckor redan :) Och som det verkar nu ska vi ha kalaset ute i en stuga hos hans föräldrar. Om de får tummen ur att boka vill säga. Vi menar ju på att det kan vara bra att göra redan, då det är en populär stuga att boka till julfester och liknande. Men men... Haha. Vi får se vad som händer.

2009-09-18 @ 23:39:57
Postat av: Martina

Heej. har följt din blogg ett tag nu och gillar den starkt.. är de okej om jag länkar dig på min blogg?

kram M

2009-09-19 @ 00:10:07
URL: http://martina86.blogg.se/
Postat av: Gaydar

Nice blogg!



Lyssna gärna på min nya svenska låt under följande länk; http://www.youtube.com/watch?v=-w79H9qRHLg



/ gaydar.blogg.se

2009-09-19 @ 00:17:16
URL: http://gaydar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0