Ingen att prata med

Anneli: Haha jo det hade ju varit bra, framför allt som för er säg då som har en bit, kan ni bara gå in och kolla om det får plats i just er bil. Men det krävs nog för mycket jobb, med tanke på alla olika som finns.
Ja men absolut, många vet ju inte ens att dom har fel och jag är väl inte 100% rätt heller men på god väg! Sånt är ju så viktigt, men man tänker ju många gånger inte på det.
Haha nej, han sitter och spelar TV-spel så det är mer en koncentrerad min. Eller ja, en min han gör väldigt ofta - en klassisk "Oscar min" kan man väl säga, hah!





Ah, nu tänkte jag på nåt som jag glömt redan. Bambidambi, tänka tänka...

Jo! Djuren. Det var så roligt för jag skulle gå och borsta tänderna och sådär. Och så gick jag förbi lilla buren som står ute i vardagsrummet igen eftersom Oscar har sin dator här nu. Och så pratade jag med Belinda. Och hon stor förstenad och varje gång jag sa nåt så hoppade hon till.

Och så ska jag titta upp, för Belinda är på botten, och säga till Puck att komma ner och prata men eftersom jag rör mig blir Belinda rädd och hoppar upp och jag ser att Puck redan sitter och hääänger ner för hyllan, hah! Så nyfiken på vad vi gjorde, och varför jag låg där på golvet och fulade mig.

Och så pratade jag med henne och "pussade" och lät och hon undrade vad det var för tokigt. Belinda blev bara rädd och stog några chinchillameter bakom Puck. Sötnosarna.

Turnén gick vidare till stora buren och där satt både Gismo och Lova framme. Så kommer jag "Heeeeej, är ni...." här, men det var dom inte för Lova sprang och gömde sig, hah! Så jag fick prata lite med Gismo istället, men han hade inte så mycket att säga.

Kommentarer
Postat av: Anneli

Hur lång är en chinchillameter = det roligaste jag läst idag :D

2009-09-06 @ 12:37:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0