Godissssråtta, tsstss

Chathrine: Haha nej, kanske inte riktigt så och egentligen har jag ingen åldersnoja för jag tycker det är helt okej att vara 20 men jag blev bara så chockad över att halva tiden jag levt har gått sen jag gick i mellanstadiet, haha!
Hehe jo jag kan förstå vad du menar, jag tycker ju dom som är två-tre år yngre är så små :p Eller ja, snarare att jag är betydligt äldre än dom. Trots att dom inte är så långt efter.

Anneli: Minns inte vad jag gjorde men disken hanns då bara inte med, hah! Det med kategorierna har jag inte tänkt på, men tur att jag inte var ensam om det andra då. Alltid är det la nåt?

Marina: Haha nej det vet jag men tack! Bara att jag blev så chockad att det var så länge sen. "Var det inte igår? Var det TIO ÅR SEN jag gick där?! Mamma mia!" Haha, lite så.





Hemkommen och äten. Oscar sitter typ till vänster om mig för han har ställt in sin dator i sovrummet så vi kan WoW:a ihop. Kom han på så bra här i morse.

Som den lilla godisråtta jag är så är jag såå sugen på godis nu! Lösgodis ska det vara också! Säger Oscar att han är godissugen så kan han vara sugen på chocklad, läsk, lösgodis, chips eller glass. Godis för mig är i princip bara lösgodis (eller typ gott & blandat och liknande).

Så frågar han om vi ska gå ner och handla sen?! Jag som precis innan tänkte att klockan var så mycket så det skulle väl inte bli nåt godis idag. Så frågar han så?

Men det är ju en dag imorgon också, får vi hoppas!

Kommentarer
Postat av: JASAS.se

Det är dags för fredagsmyyyyyyys, om det så är det sista jag gööööör :P

2009-09-04 @ 22:16:54
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0