Gårdagen

Jasas: Nej men så är det :p Nu törs jag inte ens gå in, hah!

Anneli: Hehe okej, tänkte på min mamma som kan sitta där och sucka och stånka när hon stickar för att det blir galet, och så frågar man vad hon gör och får "vi får se!" till svar. Trots att hon garanterat vet.
Nejdå, det förstod jag att det inte var snokning, och mest var det att jag inte ville skriva ut för allt och alla när jag inte ens köpt garnet ;) Men vi kan också ta det på MSN en dag!





Jaha, här vart det inte mycket bloggning igår nej. Nej nej, inte alls. Dagen började ju med att jag skulle och jobba tiidgare, närmare bestämt två timmar tidigare. Sen bara flög dagen iväg igår också. Förmodligen för att jag är helt väck i huvudet så allt bara blir blurr.

När jag kom hem var jag ner och lämnade mattan till farmor som hon önskat (och betalat). Kom hem till nästan färdig mat så det var bara att sätta sig och vänta.

Satte mig här och då ringer telefonen. "Jobba? Imorgon? Klockan 8? Jag kan börja 8.30." så det ska jag göra. Istället för att börja 9.45 så nåt blir gjort på plejset. Imorgon kommer nämligen alla butiks- och säljchefer från distriktet och ska göra iordning höstens möbler.

Så då fick vi, typ 21.20, kila ner till Ica. Igår tänkte jag att innan jag åker skulle jag gå ner och köpa lite gott när det är lilllördag och tjejdag. Men det hinner jag ju inte idag så vi fick göra det igår. En påse godis, två kexchoklad och en påse halstabletter. Och utcheckning, hah!

Ja för igår hade jag en gris i halsen. Kändes hela dagen som jag hade en stor och kantig sten och det gjorde ont från början av halsen ner i bröstkorgen när jag svalde. Men under natten har grisen flugit sin kos och idag är jag taggad till max!

Förmodligen för att veckans enda lediga dag är imorgon, och då ska jag med Malin till... IKEA! Ska bli skoj att träffas, umgås och TJÖTA, hah!

Men nu ska jag försöka pilla i mig lite frukost, ha med mig lite frukost till senare och sen kila iväg för nu börjar klockan gå vidare. Och här sitter jag i bara handduk eftersom jag duschat nyss. Eller ja, nyss och nyss men i morse? Ha en bra dag alla hoppan!

Kommentarer
Postat av: JASAS.se

JAG VILL OCKSÅ TILL IKEA (igen) :D Hoppas du haft en bra dag på jobb idag stjärnan!! KRAM

2009-09-09 @ 15:46:37
URL: http://jasas.se
Postat av: Marina

hej hopp handlade ni massa goa grejer till hemmet?

Jag vill till IKEA jag med...! :)

2009-09-09 @ 17:28:24
URL: http://marina-tjejen.blogspot.com/
Postat av: Anneli

Haha, det "vi får se:et" tror jag isf handlar om att man i irritationens hetta kanske inte tror att det kommer bli det man har tänkt..? ;)



Oh, IKEA! Ska tänka på dig imorn och vara lite avis då ;) Särskilt med tanke på att jag nog ska till Orust och måla hus ;p Kram!

2009-09-09 @ 20:29:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0