Finbesök

Det kom vovvar! Farbror och kusin kom med dom, slängde in dom för dom hade så bråttom och så stod vi här. Jaha? Nu har vi hundar. Vad gör vi nu?

Vi började fundera över tider. När går dom ut? Efter att Mava bajsat en gång, och Oscar hittade kiss i köket när han skulle ta upp bajset, bestämde vi oss för att gå ut med dom. Kiss-Lisor och Baj-Lisor är väl det minsta man kan kalla dom. Men nu ska det väl hålla ett tag framöver.

Lite mysigt är det allt. Busat och lekt har vi gjort och så kramats i soffan. Nu börjar dom ju vänja sig lite så dom behöver inte resa sig och följa efter oss så fort vi går iväg. Så nu ska vi kila ner och handla, hoppas det går bra att lämna dom bara.

Kommentarer
Postat av: chathrine

Jag går ut med "min" hund ca 5ggr/dag mellan 07,00-00,00. Då blir det inget kiss/bajs inne. Nu när det är så vackert höstväder kan manj u ta långa promenader också och göra dem trötta.

2009-09-26 @ 14:23:04
Postat av: Anneli

Haha, vilken finbesök som gör sina behov inomhus ;) Haha. Nej, men ni skulle ju fått lite mer "instruktioner" eller vad man ska säga. Iaf info om när de blivit rastade innan. Ha så sköj! :D

2009-09-26 @ 16:43:30
Postat av: JASAS.se

Oj, de hundarna måste vara vana att lämnas bort eftersom de bara lämnades över så fort, menar jag? :D Härligt ju!



Såna olyckor händer ju oftast då de inte känner sig så hemma.. inte konstigt alls ju!

2009-09-26 @ 17:41:18
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0