Än-tli-gen!

Ja, nu är morgonen gjord. Ska väl nån gång orka mig upp för att göra mig i ordning också men det är ju ingen brådska. Oscar är på bokmässan med skolan och jag, ja jag ska spela Sims. Har haft sån lust och sug det senaste men så har det ju kommit jobb emellan men nu ska jag sätta mig en stund. Lär ju dröja ett tag innan dom ringer om det är så att Patrik inte klarar hela dagen. Men det är ju ett stort om och som sagt ett tag dit så jag hinner nog starta och göra lite hus och gubbar. Vilket som blir först får vi se när jag kommit in. Kanske chokerar mig själv så stort att jag faktiskt sätter min och spelar! Fast nej, vad jag minns hade jag ingen rolig att spela så det blir nog att bygga ändå, hah. Det är ju det jag är sugen på, faktiskt.

Kommentarer
Postat av: JASAS.se

Jag trodde du kommit ifrån Sims eftersom du inte alls nämner det på samma vis. Men då är det ju inte konstigt, då du inte haft tid!

2009-09-24 @ 15:42:59
URL: http://jasas.se
Postat av: Anneli

Jag har inte haft Sims-lust alls på väääldigt länge. Det är tom så Andreas undrat varför jag inte kollat till mina simmar på ett tag? LOL Men har spelat och byggt yttepytt två gånger nu i veckan, men har inte alls samma sug. Har tröttnat på Roller Coaster också, trots att jag precis "unlocka" min favvobana! Vet inte vad mitt problem ÄR?? LOL

2009-09-24 @ 22:10:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0