Väckt av telefonen

Marina: Nej och jag var ju verkligen inte otrevlig eller nåt, frågade bara om dom hade den och då kollade hon upp det en stund, sen när hon sa att dom skulle kolla upp det mer för ingen visste så sa jag bara typ "Då vet jag, tack så mycket för hjälpen" och log och gick där ifrån. Jag är en snäll kund!





Haha Jessica ringde precis för att fråga om jag kunde komma in en halvtimma tidigare än tänkt. Så klart. Men det roliga är att hon, efter vi sagt hej, frågar om hon väckte mig. Vet inte om jag lät lite nyvaken eftersom jag legat och tittat film och var lite trött. Men dom hade diskuterat om det var okej att ringa klockan 11 och Catharina hade sagt att om hon inte är vaken så är det dags att vakna klockan 11 ändå. Och det håller jag sannerligen med om! Dock är jag ju så gott som varje dag vaken klockan 8 eftersom jag ska säga hej då till Oscar. Det senaste har det ju varit mer 7 eller 7.30 istället för 8.

Sen är inte jag den som blir arg om nån ringer och väcker mig. Så länge det inte är nåt totalt meningslöst men jag kan inte ens komma på vad det skulle vara så det är nog ingen fara. Ringer man nån klockan 8 på morgonen vet man att man kanske väcker den personen och då får man ju ta det men måste man så måste man.

Det är som ibland när dom ringt från jobbet vid 8 eller nåt, kanske lite tidigare, för att fråga om jag kan gå in rätt snart och jobba för nån är sjuk. Ring hellre en-två timmar innan jag ska börja för att jag ska hinna i rätt tid än vänta en stund för det är mer okej att ringa då och sen säga "kom så fort du kan". Tycker ju jag då. Även om jag nu blev lite nervös att jag fått fel tid av Carina, haha! Sånt är ju verkligen inte ovanligt eller omöjligt men jag hade allt rätt tid. Nu blir det bara sådär töntigt att min buss åker när Oscars kommer in om allt går som det ska. Typiskt. Men men, jag får ju sällskap via telefonen ändå!

Kommentarer
Postat av: Hanna @ jasas.se

Jag är inte heller "sån" som blir arg om man ringer. Oftast har jag det på så tyst att jag bara precis vaknar, tittar vem det är, och somnar om om det kan vänta..

2009-10-14 @ 20:57:32
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0