Som små toktrollen

Ja dessa djur alltså, vad ska man säga. Så söta och roliga. Vanligtvis tycker man/jag kanske att dom mest bara sitter och sådär. Men ibland märker man att det finns mer där, än bara ett gäng stenar som sitter i buren och äter, skiter och sover. Och då blir man så varm i hjärtat.

Det första var när vi hade hundarna här. Dom blev ju så klart nyfikna på vad det var för nåt i burarna och våra troll blev nyfikna på hundarna. Gismo tyckte dock det var lite läskigt när han skulle lukta på en nos - som var blöt! Haha, så klockrent. Men alla våra var liksom framme, i omgångar, och tittade och hade sig för det var ju nåt alldeles nytt för dom också. Men man såg nyfikenheten hos dom, undran.

Och idag körde Anton med en radiostyrd bil. Först var det ingenting men sen körde han under den stora buren, och då såg man hur Lova lyfte på huvudet. Och hon hoppade ner ett steg i taget. Vred på huvudet undrande och tittade vad det var för tokigt som åkte runt där. Söta lilla troll. Sen "testade" vi på lilla buren och samma sak där. "Vi måste testa när dom är ute!" tjöt Oscar.


Jag säger då det, älskade små djur, vad vore vi utan er? ♥

Kommentarer
Postat av: Hanna @ jasas.se

Jag saknar att ha djur :C

2009-10-25 @ 08:27:33
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0