Snurra runt, runt

Marina: Jaa-a, minst sagt!





Vilken dum start på dagen, nu måste jag övertala mig själv att det är torsdag idag. Inte fredag eller nån annan dag. Det är torsdag.

När jag vaknade (av klockan) var första tanken "Måste komma ihåg nu att jag ska jobba idag" eftersom jag började 14 så jag inte snurrar iväg och glömmer tiden. Och så började jag fundera om det inte var torsdag så jag var ledig. Eller är det fredag? Eller onsdag?

Så nu känns allt bara förvirrande samtidigt som jag försöker titta på Grey's med nån mega olycka och bränoffer överallt, blah! Blod och brännskador och jag är glad att jag inte ätit frukost och nu vet jag varför jag gör annat när jag tittar på Grey's, hua!



Och vaarför det är så viktigt att veta vilken dag det är, inte bara för att inte komma sent till jobbet och faktiskt få nåt gjort av den lediga dag än bara unda vilken dag det är. För att jag ska tvätta mina jobbkläder och det är ju lite dumt att göra OM jag skulle åka och jobba. Tokigt.

Kommentarer
Postat av: Hanna (at) jasas.se

En sån dag hade jag ju igår! Var tvungen att titta på väggalmenackan, och tur är ju att vi kryssar över dagar som gått, haha.



Men det blir nog så.. att helger är ju inte alltid "helger" för oss som även jobbar då.. så det kanske är därför som man lätt blir vilse om vilken dag det är och så?

2009-10-29 @ 10:03:44
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0