Nu vill jag inte mer

Jasas: Hoppas 3 räcker här nu också för det är inte kul.

Malin: Haha ja du konkurrerade bra, allt för bra telefonstatistik eller hur? Jag håller med, hur svårt kan det va?! Inte alls!





Bläää vilken dag! Säger som på Facebook, vem ska jag nu få skälla ut som egentligen inte gjort nåt fel så jag får ur mig all skit jag stått och tagit emot trots att jag inte gjort nåt?!

Att folk ens kan med att bete sig så. Att dom inte fattar själva hur dom beter sig. Det är fan skrämmande. Den ena efter den andra. Kan inte ens minnas att det varit nån trevlig inne för att väga upp det hela. Bara skit och gnäll, hela jävla dagen! Så mycket så jag känner inte ens för att jobba imorgon? Då är det illa.

Tur att man kunnat prata och skratta med tjejerna där emllan all skit och att det är jag också Jessica imorgon. Och att imorgon inte är 9 timmars skittagande, bara 6!

En som inte ska sätta sin fot i en Jysk-butik igen eftersom hon inte får reklamera utan kvitto. En som var spydig som fan för att jag inte visste vad han hette(?). (Kom på! *) En som kom in och klagade för vi tagit för mycket betalt för en vara, men själv missat att vi bara stämplat in två istället för tre, så han fick punga ut med 42 kronor extra. And so on, and so on. Lägg till gårdagen och förrgår.

* JO! En trevlig karl som var och hämtade en säng som visslade och var så glad och positiv för livet var bra. Det var fredag, han var pensionär och bara njöt. HAN, var trevlig. En på 9 timmar.

Så imorgon hoppas jag att det bara kommer in trevliga och snälla kunder. Garanterat är det massor som ska lämnas ut men då kan man i alla fall stå där ute/bak och skrika så det inte går ut över andra kunder. Inte för att det gör det utan att skrika men ändå. Jag ska börja röka för att kunna avreagera mig på så vis, har jag tänkt. Plus för det sociala då.

Kommentarer
Postat av: JASAS.se

Folk har ballat ur totalt O.o Ni är inga maskiner där bakom kassadisken, ni är precis lika mycket människor som alla andra.

2009-10-09 @ 21:43:38
URL: http://jasas.se
Postat av: Anneli

Men blä! Människor kan vara bra korkade ibland :p

2009-10-09 @ 21:48:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0