Jobb och knasiga djur

Chathrine: Ja vi har ju sen en tid tillbaka nästan alltid det hemma också så det var ju inte så konstigt. Aj lajk dom grejerna, skit samma att dom "kollar" mig men jag tjänar ju också på det?





Nu kilar jag på jobb. Jessica blev hemma med sin lille sjuke son så jag fick ta hennes heldag och hon ta min halvdag. Me lajk that two.

Och djuren har puttat ner sin hylla. Inte så smart, den hängde så dom gled ner så jag fick plocka ut den så dom inte skulle skada sig på ena eller andra sättet. Nu hoppar dom som dårar istället för dom fattar ju inte att hyllan är borta. Eller dom tror att den kommer om man hoppar "på" den?

Jaja, det är kul att se och dom pratade med mig när jag satte mig där. "Hylla, snälla?". Ne, nu ska jag bege mig. Ha en fin dag så hörs vi nog ikvällen!

Kommentarer
Postat av: chathrine

Ja, jag tycker det är superbra med de nya "egna" rabatterna. Därimot tycker jag datan kunde läsa in vad man köpt mer än en gång. Så man inte får ngt märkligt som ngn annan köpt, då de stal ens ica-kort för man själv suktade ef bonus. :)

2009-10-15 @ 10:27:20
URL: http://snovit.wordpress.com
Postat av: Hanna @ jasas.se

Haha, så söta trollen verkar! Kan se dig framför mig då du försökte få tag i dom :D



Jag har aldrig hållit i ett troll.. läskigt :O

2009-10-15 @ 10:47:01
URL: http://jasas.se
Postat av: Anneli

Djur är goa :)



Ha en bra dag!

2009-10-15 @ 11:05:04
Postat av: Marina

hoppas dagen flyter på bra kramis!

2009-10-15 @ 14:44:02
URL: http://marina-tjejen.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0