Mer svar än inlägg

Chathrine: Dom är väl inte så noga med sånt här, och skulle det sitta sånt i trappen tvivlar jag (tyvärr) på att nån skulle bry sig om att läsa. Och eftersom jag hörde folk här utanför kunde jag ju inte kolla var festen faktiskt var, lite väl odiskret att smyga upp där när dom står utanför hehe. Men som sagt, nån enstaka gång tycker jag är okej och det var väl mest där och då som det kändes som mycket mer än vad det var.

Jasas: Har du också sett/titta på Gossip Girl? Så chokad jag blev nu, haha! Och ja, det var väl inte dom mest spännande frågorna direkt, nej.





Jätte mycket god morgon. Även om det snarare är förmiddag nu, men ändå. Man måste säga god morgon i dagens första inlägg. Så länge klockan inte är mycket, mycket mer då, men det är den ju inte.

Vaknat, tittat Gossip Girl, ätit frukost och tittat Gossip Girl. Sen blir det väl lunch, Gossip Girl och jobb. Hem och äta och sen titta Gossip Girl. Blev sugen på kaffe nu också, kanske skulle koka mig lite? Dom gör ju inget annat än dricker kaffe i ena familjen, det är ju värre än att prata mat när man är hungrig!

Kommentarer
Postat av: FotobyDenise [O R D & F O T O]

Hur är allt med dig?:)

Fin blogg btw;)

Ha en bra dag

KRAM

2009-10-26 @ 11:58:16
URL: http://fotobydenise.blogg.se/
Postat av: Hanna @ jasas.se

JÄTTEGOD KVÄLL PÅ DIG JENNI! Jaa, jag har sett Gossip girl.. inte alls lika på som du uppenbarligen är (hih) men jag har sett det och tycker det är bra :))

2009-10-26 @ 19:29:41
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0