Denna kvällen

Jasas: Haha ja men samtidigt så vet jag ju inte vad dom har för rutiner och sånt, dom kanske ville "bli av" med honom tidigare än vad jag säger. Eftersom jag inte känner varken föräldrarna eller barnet. Blir ju annorlunda med sitt egna barn, vissa föräldrar tycker ett par timmar är okej, andra tycker hela dagen funkar. Lite därför jag tänkte att dom kör hem honom när det är okej för dom eftersom vi ändå är hemma.
Haha vad söt du är då! Men ja, han är riktigt charmig och sitter inne med en hel del, hehe.

Anneli: Haha, fast jag tror mer att han inte visste hur han skulle förklara Oscar, för det var dom hela tiden och sen frågade säkert kompisen "vilka dom" eller nåt, och då var det bara storasyster. Jag tror vi får gifta oss så han kan säga syster och hennes man, det förstår han på ett annat sätt än "syster och pojkvän/sambo". Och framför allt kompisarna då också. Om han nu pratar om oss så värst ofta, haha!





Nej men jag får väl säga god natt då. Sitter med Anneli på MSN och tittade samtidigt på Gossip girl så jag ljuger inte om jag säger att det tog 30-40 minuter bara att skriva svaren till Hanna och Anneli. Lyssna när dom sa nåt spännande i Manhattan, skriva till Anneli, titta mera, läsa vad hon skrev. And so on. Tog sin lilla tid men nu är det slut så nu ska jag passa på att skriva medans jag hinner, hehe.

Anton sover, förhoppningsvis gott, sen en timme tillbaka. Tiden lite sprang ifrån oss och så blev det ju lite tjat och sådär men han hann inte höra färdigt om Spinkis och Katta ändå. Inte idag heller. Vi läste den förra helgen, han fick med sig den från McDonald's men han hann inte höra klart. Frågade om han mindes nåt om vad vi läste och han sa bara att vi skulle börja om från början.

Vad djuren går på har jag ingen aning om. Dom små i alla fall, dom stora (nu stavade jag stora med å, ståra, hur illa är inte det? Dumma fingrar!) är väl som dom ska vara. Dom har röjt runt båda två här nu hela kvällen. Upp och ner, sprattel och hopp. Man undrar vad dom går på. Nu är det dock bara Puck. Belinda lägger sig, rättar till sig och så far Puck iväg och "skrämmer" Belinda som far upp och tittar sig omkring.

"Lägg dig och sov som din syster!" försöker jag säga till henne, för jag tycker synd om Lindis, men hon lyssnar bara inte. Och efter några varv blev Belinda SÅ lik sin mor. Hon är en riktig, äkta surkärring Lova. Ingen kan vara så sur som henne. Och så satt Belinda där och gav Puck the evil eye, haha! Och surade ihop sig ordentligt. Kanske därför Puck suttit stilla i säkert en hel minut nu?

Ska pilla ihop ett eget inlägg till djuren, det här blev ju lite allt möjligt men för att kategorierna ska funka får man ju egentligen inte göra så, hehe. Försöka komma i säng snart också om jag vågar. Är några antingen utanför eller hos grannarna som skriker och har sig och till sånt kan jag bara inte somna. Vet inte om det är i huset eller utanför. Usch, me no like, tycker sånt är obehagligt faktiskt. När det är så mycket.

Kommentarer
Postat av: Hanna @ jasas.se

HAH, hoppas du sov gott du ;D

2009-10-25 @ 08:26:32
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0