Neeext

Jasas: Haha han försökte övertyga henne om att det är fullt normalt att killen är lite sne åt höger, vänster, uppåt eller neråt men bruden verkade ju inte riktigt riktig, eller inte helt seriös.
Joo, jag smakade ju! Annat går ju inte, hehe. Men tog bara en i farten för att ha smakat.

Anneli: Tack, kram du också!





Asch så, jag skulle titta mer Gossip Girl men så skulle jag bara zappa TV:n ett varv bara för att och för att jag räknade med att inget skulle gå. Men just när jag kom till MTV började Next och jag fastnade. Självklart blir det reklam preciiis innan han ska säga om han vill fortsätta eller ha pengarna. Så nu får jag vänta lite till innan jag kan fortsätta titta. Är det inte typiskt, så säg?


För den som inte sett Next så är det ett slags datingprogram. Det kan vara en tjej eller en kille som ska få träffa fem tjejer eller killar, beroende på vad man gillar. Utgår man från idag så var det en tjej och fem killar. Dom får gå ut och träffa henne en i taget så länge hon vill träffa dom och duger inte killen säger hon "Next" och han får återgå till dom andra och näst på tur får gå ut och träffa tjejen.

Man får en dollar för varje minut som dejten går, även om man blir next:ad och trivs tjejen med en så frågar hon om man vill ha pengarna, brukar vara runt en timme plus-minus, eller gå på en andra dejt. Är det inte sista killen så får hon ändå inte fråga dom andra killarna. Så har man dejtat 49 minuter, som idag, får man 49 dollar eller en ny dejt men inga pengar. Hans val.


Men nu är det sluuut så får jag bara tyst på min toffssambo så ska jag se på Gossip Girl. Ja, jag har fastnat så jag hoppas att det fortsätter lika bra sen också, wiho! Eller ja, vi lagar lite mat först. Och vi ska la äta den också säkert, suck. Men sen, seen, blir det Gossip Girl för hela slanten, oh yees!

Kommentarer
Postat av: Hanna @ jasas.se

Jag tror faktiskt jag sett Next :O wow liksom :D

2009-10-24 @ 20:35:29
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0