Den där natten och morgonen

Jasas: Förloooooot! Trodde jag hade svarat på det och JO du gissade mycket pra, rätt på sätt och vis till och med!
Jobbigt det måste vara när man får såna påminnelser, förlåt för det också :( Tror dock han hade rockat Facebook totalt!

Chathrine: Jag läste också det, men om jag inte minns fel så stod det att det inte var överallt? Eller ja, har för mig Oscar läste det och sa det till mig. Men om dom inte ringer på kan dom inte konstatera varifrån störningen kommer och hur många som varit i lägenheten?





Jag skulle skrivit i morse, men jag hann inte riktigt.

Det har varit en lite udda natt och morgon. Jag försökte gå och lägga mig ganska i tid igår eftersom jag skulle upp 6 idag. Oscar blev kvar ett tag för att spela och jag somnade ju inte förrän han la sig.
Minns inte allt vad det var men han höll på och bröta och dona så jag blev mäkta irriterad. Tjaffsade och hade sig (enligt trötta mig) och mitt i en uppläxning somnade jag om.

Sen vaknar jag av att han sitter vid datorn. Frågade om han inte kom och la sig men han hade tydligen gått upp igen. Frågade vad klockan var, halv fem svarade han. Ne men okej, visst.

En timme senare gick han och la sig så då låg jag och snurrade för han helt plötsligt bestämde sig för att lägga sig på MIN sida! Bara för att jag låg snett över hela sängen.
Morr och gnorr över det och så låg jag och vred mig sista halvtimmen och snoozade 20 minuter till. Kom upp, klädde på mig och gjorde mig i ordning sen var det nästan dags att gå, bara sådär.

Som tur var var Pernilla tidig så hon hade kommit när jag kom som tog en tidigare buss för att inte bli sen. Och så hade vi möte. Pratade och lekte. Hujedamig.

Jag hade sån tur att jag fick vara säljare när Jessica var kunden som skulle ha sitt första barn och inte hade nånting. Fick liksom blackout på vad man ska erbjuda för det finns ju så mycket!
Samtidigt känner man sig så fjantig när man står där och larvar sig, så är man ju aldrig med kunder och man kan ju inte få den närvaron på en sån lek. Men ja, skrattat har vi gjort.

Nu ligger sjuke Oscar på soffan, jag som hade lust med IKEA idag när jag ändå var uppe och igång, och dessutom är klockan inte ens 11 än. Men så blir det nog inte då, nej.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Man kan ju inte åka till IKEA sådär bara, spontant? ;) Fick nyligen höra att de nog inte får upp IKEA i Ua under nästa år :(

2009-10-02 @ 13:40:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0