Hela helgen

Jasas: Tack, vad söt du är! Kommer hääär!

Anneli: Haha vad golligt, ska försöka sprida lite ljus och värme här nu!

Marina: Nej, inte förrän på torsdag vad jag vet nu.





Ja jag kan faktiskt börja med att förklara eller ursäkta mig med att blogg.se inte varit min vän i helgen. Jag har faktiskt försökt logga in nån gång men sidan kom inte fram.


Helgen har varit toppenmysig! Anton kom hit rätt tidigt, vid 10-11 om jag inte minns helt fel. Började så klart att spela Wii och jag gick mest runt och mös eftersom vi inte hade nåt bråttom eller så. Malin kom sen och lämnade kläder som hon rensat till Anton och dessutom en spelstol som Jessica hade tänkt slänga! En del sliten men dom har ju använt den och fungerade så det tackar man ju verkligen inte nej till!

Sen möttes vi på Ica faktiskt. Hon skulle ändå ner och handla och vi skulle ju ha med oss lite gott till bion. Hem igen en liten stund för att göra oss iordning och så iväg. Gick rätt snabbt in och vi hade precis lagom tid. Oscar började innan tjata om att vi kanske inte skulle hinna men det gick som räls. Vi hann allt och fick till och med vänta ett par minuter innan vi fick gå in, grejt!

Filmen var väl dock sådär. Lite konstig för att vara barnfilm och mycket sorgligt och hemskt. Och dom använde inte 3D så bra och mycket som man hoppats. Reklamen innan var roligare med 3D:t än själva filmen. Men den var helt okej ändå och vi skrattade en hel del. Vi ska se den på engelska sen, Disney har ju en förmåga att vara så mycket bättre på engelska och dom nya filmerna kan jag se på engelska. Så vi får se.

Vi stannade på McDonald's på vägen hem, vilket var tur. Anton höll på att somna efter 3 minuter på bussen men så "hotade" jag honom att om han somnade blev det inget McDonald's och då höll han sig faktiskt vaken, hah! Men klockan var 18.20 och somnar han då i en halvtimma så är det ju bara lycka till att få honom att sova under natten sen. Efter powernap:en på vägen in också så.

Hem igen och vi spelade lite Wii innan jag hoppade in i sovrummet för att titta på Körslaget. Oscar kom också in efter en stund och sen Anton så det var riktigt mys. Tillhör ju inte direkt vanligheterna att ligga så och mysa med honom, det gjorde helgen. Så en stund före 22 la vi oss och läste i boken han fick från McDonald's och vi somnade båda två. Så gott att somna ordentligt i tid. Oscar satt och spelade så vi bredde ut oss.

Var lite brötigt och trångt men vi överlevde. Hellre lite trångt än övervarmt. Som det blir när man ligger tre under ett dubbeltäcke, där den i mitten svettas för dom två värmeelementen hon har på var sida om sig. vid 6.40 gick Oscar och Anton upp och jag fick sova till 8 eftersom jag glömt stänga av mitt larm och då kom Anton in och väckte mig. Lite mys igen, till Bumbibjörnarna.

Sen får jag nog säga att dagen var toppenmysig en bra bit in. Vi åt frukost, spelade alle sammen och när vi var på väg upp fastnade vi framför YouTube och busade. Filmade lite så jag får se om det blev nåt som man kan visa upp. Sen traskade vi upp till mamma för att äta lunch och stannade där tills det var dags för badet. Samtidigt som Anton skulle cykla till en kompis kom grannens barn med jultidningar.

Jag som var sugen på att köpa "riktiga" jultidningar men det kändes ännu lite bättre när det var Pandaförsäljning (eller vad man kallar det?) som stödjer WWF. Så jag köpte en sån hållare för löste med kopp till (vi har ingen, för vi dricker aldrig löste) och... JO! Sånadär påsar för metall, papper och plast eller nåt sånt. 69 spänn för tehållaren och 99 för tre påsar och fyra-fem kronor från varje gick till WWF - dagens goda gärning!

Killen som sålde var jätteglad för han hade sålt bra förra året och trodde minsann han sålde bättre i år. Och det är ju positivt när det är för nåt bra. I vilket fall så åkte vi till badet sen och ja... vi får bli hårdare på det här med att bråka och störa så vi får lite ordning för det tar ju bara tid från dom själva och alla andra. Så vi får se nästa söndag vad det blir av allt. Det löser sig alltid.

Har varit ett väldans flängande på nåt sätt, dörren har varit som en svängdörr - in och ut, in och ut. Men så himla mysigt också, nåt att leva på resten av tiden. Som sagt, precis vad jag behövde! Riktig batteriladdning - mer sånt åt folket! Och åt mig och oss så klart. Nu näst, frukost! Mastig uppdatering gör en hungrig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0