I'm the boss

Jasas: Du är inte korkad! Frågar man inte får man inget veta, så är det! Vet inte exakt hur man förklarar vad ett kolli är, men som på en sängleverans så är en säng ett kolli, ett paket medar är ett kolli, varje grej är ett kolli. Sen kan man ju köpa en garderob som kommer i tre-fyra delar och då är varje del också ett kolli. Så exakt vad kolli står för och betyder kan jag inte säga, men jag hoppas du förstod hur jag menar!





Åh så mysigt! Imorgon ska jag, Oscar och Anton gå på bio! Vi ska se på Upp! i 3D och svenskt tal. Kändes som jag verkligen behövde nåt sånt. En mysig dag men dom fina killarna. Sen ska han sova här, det ingick i planen att vi skulle på bio men så visade det sig att mamma och Anders skulle iväg imorgon kväll så det passade ju väldigt bra då att vi tänkte gå på bio denna helgen.

Dagen idag har gått jättebra. Vi blev två praktikanter kort men det gick så bra ändå. Småpraktikanterna fixade och donade så bra och jag och Carina gick egenom nya rutiner så nu kommer vi ha ännu bättre ordning på butiken och grejerna och allt. Toppen! Bra när chefen åker på möte och kommer tillbaka full av nya idéer och intryck. Så vi har haft att göra, hela dagen lång. På mina order dessutom, lite coolt.

Så trött jag är nu. Ska ta mig lite o'boy för godissuget och sen blir det att krypa till kojs. Blir nog nästan att vi lägger oss samtidigt som Anton imorgon, haha! Nej, tack och god natt. Har röjt mig slut så det ska bli så skönt att krypa in mellan lakanen sen. Hoppas ni haft en fin vecka!

Kommentarer
Postat av: Hanna @ jasas.se

Jag tänkte nästan att det var det.. typ om något är i kartong med plast runt, så är det ett kolli, liksom. Även om den kanske innehåller 3 delar.. Så jag förstod (och förstår) dig helt rätt! :D



Vad duktig du är som gett order, vad stolt jag blir ^^



Vad mysigt ni ska ha det imorgon.. helt perfekt ju <3 Natti :D

2009-10-16 @ 22:12:59
URL: http://jasas.se
Postat av: Marina

mysigt med bio ha en fin dag!

2009-10-17 @ 12:38:46
URL: http://marina-tjejen.blogspot.com/
Postat av: Hanna @ jasas.se

Jag har utmanat dig, fast med en gammal utmaning. Om du känner att du vill göra den så finner du den hääär:



http://jasas.se/2009/10/17/utmanad-4/

2009-10-17 @ 20:15:29
URL: http://jasas.se
Postat av: Hanna @ jasas.se

Saknar dig och dina inlägg :(

2009-10-18 @ 19:32:52
URL: http://jasas.se
Postat av: Anneli

Var är min solstråle? ;) Kram!

2009-10-19 @ 09:52:56
Postat av: Marina

heeeeej hopp nu är det måndag.. Jobbar du? kram

2009-10-19 @ 10:04:29
URL: http://marina-tjejen.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0