Det kan inte alltid bli rätt

Det var så lustigt igår när vi var och handlade på Ica. Man får ju sånadär erbjudanden om man drar Icakortet, och då var Marabous nyheter med, den där en är med frukt och en med nötter, så vi tänkte vi skulle testa dom när man ändå fick lite rabatt.

Vi kom fram till godiset och jag hade väntat mig att dom skulle skyltat ordentligt med det, men vi hittade ingenting? Till slut frågade jag en som jobbar där och hon hade inte ens hörttalas om att det skulle komma in en ny sort (vadå hänga med, hehe) men ringde runt till olika personer i butiken för att hjälpa mig så servicen gick ju inte att klaga på. Underbart med folk som hjälper och inte bara rycker på axlarna.

I alla fall så visste tydligen inte han som ansvarade över godiset att det skulle komma nya sorter? Och Marabou-killen hade varit där förra veckan utan att säga nåt? Och jag visade ändå det "kvittot" man får ut ur automaten så hon såg ju att dom hade det på erbjudande.

Tokigt tyckte jag, men det är ju inte så mycket att göra åt. Oscar tyckte det var så dåligt att dom hade reklam för det men inte ens hade fått in det men jag vet ju att vi kan få så ibland också och det är ju sällan butikens fel. Just den här rabatten är väl bara i vår butik, som jag fattat det (klart den kan finnas i andra också ändå), och det bestäms säkert långt innan också så om det blivit fel kan ju inte dom göra nåt åt det.

Får hoppas att dom får in den i alla fall och gärna under tiden rabatten fortfarande gäller, eller så att det blir rabatt igen. Får höra med dom vad som gäller när det blir så. Herre gud vad gnällig jag är för några kronor? Haha! Nej, vi köper den ändå, med eller utan rabatt.

Kommentarer
Postat av: Marina

nej men det klart man tänker att den ska finnas i butiken om det är rabatt på den.. inte så gnällig e du inte tycker jag =)

Ha en fin dag

2009-10-14 @ 10:54:43
URL: http://marina-tjejen.blogspot.com/
Postat av: Hanna @ jasas.se

Nej det var ju faktiskt väldigt snopet :S Man tycker att databasen borde känna av då det inte finns i butiken osv? SKUMT!

2009-10-14 @ 20:55:27
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0