Dessa barn, dessa barn!

Jag och Oscar skrattade en hel del genom samtalet mellan Anton och hans kompis tidigare. Vilket Anton uppfattade och även informerade sin kompis om: "Nu sitter dom här och skrattar i bakgrund. Dom... Min stora syster alltså."

Och när dom pratat lite tider och sådär och platser så vänder sig Anton till mig och säger "Jenni, jag måste ringa pappa!" och jag kopplar varför och frågar: "Ska du ringa nu? För att fråga om du får leka? Det är jaaag som bestämmer nu" och blev lite mallig, haha! Och han förklarade för sin kompis att han inte behövde ringa sin pappa för det var hans storasyster som bestämde. Dom sa nåt och sen vände han sig till mig igen: "Jenni?!" och jag vände mig mm:ande mot honon. Till telefonen säger han: "Det går bra! Går det bra för din mamma och pappa?"

Sen fick jag ju fråga vad som blev bestämt och det visste han inte riktigt, mer än att dom skulle hem till kompisen (under en stund i samtalet lät det som dom skulle ses nån annanstans). Livet blir ju lite mer spännande så.


Nu är han dock hemma, så vi spelar Toy Story och sen ska jag och Oscar äta tacogratäng. Dom hade ätit tacos hos kompisen så han var inte så han var inte så hungrig. Inte ens tachochips ville han ha för det hade han ätit många av där också. Jaha, tack för den? Men nu är han i alla fall hemma, lillskrutten!

Kommentarer
Postat av: Hanna @ jasas.se

Han är ju bara så jäkla charmig den dära Anton! Lik sin syrra så in i noooorden!



Fan vad coolt, vi tänkte också ätit tacogratäng, men det blev aldrig av :|

2009-10-24 @ 20:45:31
URL: http://jasas.se
Postat av: Anneli

Du är "dom" ;) Vi hade en musikfröken som blev så arg om någon kallade henne för "dom". Tydligen sa en del "vi ska hem till XX (hennes man) och dom", och dom var hon ;) Haha. Skönt att han kom hem då.

2009-10-24 @ 21:14:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0