Så inte besvärligt

Anneli: Men så dumt! Man borde inte ens få lov att göra så. Men alla är ju så pengakåta trots att dom går med vinst och inte sköter i övrigt (ja, jag är bitter så kanske det inte är hos er men hos oss, hehe).

Jasas: Tack för kommentaren i den låsta bloggen, skönt att höra och jag tar åt mig så snart är jag nog på fötter igen!

Marina: Haha ja, tack och lov. Tiden går fort som det är, haha!





Ja och jag mår bra, på alla sätt och vis. Har bara haft lite annat för mig och inte så stor lust att sitta här, eller just framför bloggen.

Igår var moster och morbror här, samt mamma med Anders och Anton. Moster skulle hämt vårat gamla matbord med stolar som vi hade i ettan men som inte får plats här nu. Köpte ju "riktiga", ordentliga möbler här nu när vi har kök och jag ville haft det som extra, men det fick inte plats. Och då slipper det ta plats i förrådet och dom behövde det så det blev prima skinka!

Så jag tänkte att kaffe får jag ju bju på för besväret (trots att du såg det tvärtom och frågade vad vi skulle ha för det - inget, ta det bara här ifrån!) och bakade Hannas ananaspaj som uppskattades mycket! Glass och grädde till det. Och ja, då frågade jag mamma om dom ville komma ner och säga hej till hennes syster så vi hade lite fika här, mysigt.

Resten av tiden spenderas i Sims-världen. Nu har jag upptäckt vad man kan göra på semestern och det är looooligt. Oscar är också helt fast, haha! Han kan vanligtvis inte spela ett "vanligt" liv utan han ska bli rikast i stan och äga allt och ha massa ättlingar som springer runt. Att bara åka till jobbet, sköta barnen och gå runt så funkar inte för honom. Men nu har han att göra. Och jag med, så tjing!

Kommentarer
Postat av: Anneli

Ett lite längre livstecken - härligt! :D Bra att du mår bra :D Och skönt att bli av med saker som bara står och tar plats annars.

Jag ska nog unna mig lite Sims jag också, fast 2:an då, och tvärtemot var Oscar gillar att göra ;)

2009-11-21 @ 20:21:24
Postat av: ♥ Jasas

Fan vad gott att ni löste det med bordet så! Alltid skönt att bli av med grejer som bara tar plats!



Vad kul att de gillade pajen, mums! :D

2009-11-26 @ 19:07:46
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0