Om shopping

Marina: Haha det hade varit tokigt! Men jag jobbar inte i Bäckebol, dom är våra värsta konkurenter så dom får ni inte hjälpa med försäljning!! Haha!

Anneli: Jaa, det hade ju varit en sak om dom haft en lapp framme med 99 och en med 149 och man frågat, vi säljer så sett nästan alltid för det billigare priset ändå. Jag är bara stolt över mig själv att jag sa nej tack då och gick, istället för att ta den ändå. Men i såna fall som du skriver, att (förmodligen) nån kund lagt fel så brukar vi oftast inte sänka men ibland kan ju vi, eller praktikanter, göra fel men då ligger det ju fler än en-två.





Känns lite ovant med så mörka naglar, jag köpte (ju?) ett nagellack på Lindex förut, mörk rött/brunt/lila. Inte riktigt som jag tänkt men jag börjar närma mig. Hade velat ha något mörkare men det såg mörkare ut i... flaskan? Annars har jag ju typ pärlemo eller vad det heter, ljust som attans så det bara blir lite nyans, om jag har nåt. Förutom fransk manikyr.

Och Oscar blev jätteglad för sin mössa. Han hade gått hela dagen idag och tänkt att han behövde en för dom ska gå massor ute imorgon och så hade hans snälla flickvän varit och köpt en till honom. Och mina vantar var jättebra. Så får jag titta och fundera på resten en annan dag.

Köpte örngott till kuddarna i soffan också. Tittade på vita med grått i, för det kan man ju ha annars också, men det blev helvita med en röd söm runt typ. En bit in. Och två eventuella dukar till bordet här inne, blir nog den runda eftersom bordet är rundt och den andra var fyrkantig. Fast i linne som gardinerna, fast finare kan man nog säga. Och den andra var i typ... vass? Vet inte vad det heter trots att vi säljer såna tabletter. Eller ja, vi säljer tabletter i sånt material, den jag ska ha som duk köpte jag på Hemtex faktiskti. Huga buga, hah.

Blev lite ledsen på Ica faktiskt, dom håller på att ta bort styckglassen. Alla, av dom få som fanns, kostade 10 kronor och dom hade inte ens isglass. Jag gick och funderade på vad jag var sugen på och när Oscar sa glass så plingade det till, DET var det. Så jag fick köpa ett paket Piggelin.

Vet inte varför jag höll på att skriva lingon? Samma med nåt annat, minns inte vad jag skulle skriva, men skrev vit istället. Det var nog när jag skrev om bordet, att det är rundt. Men skrev vit? Det måste vara ett täcken på att man ska sluta och göra vettigare saker? Be sin sambo ta en disk och plocka i ordning själv så det är fint när man ska vara ungkarl ett tag?

Kommentarer
Postat av: Hanna (at) jasas.se

Måla på nagellacket en gång till? :D



HAH, så gör jag också! Tankspridd eller vad? Man sitter säkert och tänker på annat, utan att tänka på det (hah, det var roligt).



Nu glömde jag vad jag skulle kommentera.. JO! Vad kul att Oscar blev glad för sin mysse! Nu är han ju verkligen redo för alla typer av väder!

2009-11-04 @ 21:21:27
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0