Klockorna har stannat

Men vem är det som tagit ut batteriet ur alla mina klockor? Klockan kan omöjligt bara vad 15? Anneli frågade nyss om dagen fick vara slut nu, och jag tänkte att jaa det är klart den får. Nog för att den fick det ändå, men jag trodde allt den var några timmar längre fram på dagen. Men som jag skrev till Anneli, då har man mer tid till sånt man egentligen inte hinner, om man tar slut på dagen redan nu. Så det tycker jag att den som vill gör!

Jag ska där emot hänga min fjärde och sista tvätt, men först om två och en halv timme för jag startade den precis. Under tiden kan man ju sitta lite här och städa sovrummet. Helt sjukt vilken energi och lust jag har när jag är ensam. Och när vet att jag kan hålla på så länge jag vill och när jag vill utan att nån "stör" (även om det är trevligt just då, men man tappar lätt lusten) eller sätter sig så jag tappar lusten av det.

Men så blir det kul när Oscar kommer hem imorgon och det verkligen är städat. Efter sommaren när han höll efter när jag jobbade så känns det som han verkligen är värd att få komma hem till ett helstädat hem. Jag ska bara mitt i allt komma ihåg att jag inte ska laga mat än på några timmar, det var lite det som gjorde att jag vaknade och såg vad tiden var, att jag trodde (för att det är mörkt och dagen har gått, inte för att jag var hungrig) det var så sent.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0