Just for you, intresseklubben!

Jag fick ett SMS från pappa förut: "Grattis på min dag" stod det. "Var så god!" svarade jag.

Vi ska dit imorgon och "fira". Han, hans sambo, hennes syster och hennes man har varit och bowlat i Norrköping fredag-söndag. Ja, alltså dom bowlade kanske igårkväll men dom tog en minitripp till Norrköping för Lenas syster hade aldrig varit där så dom passade på att komma utanförväggarna lite. Norrköping som är så spännande, yeah. Oscars syster har ju bott där, nu bor dom en bit utanför, och vi byter buss där ibland.

I vilket fall tänkte dom nog titta förbi Lenas mamma på vägen hem så dom skulle väl bli rätt sena, lät som dom tänkt börja dra sig från Norrköping vid 12 och sen är det ju runt 4 timmar hem, beroende på om man stannar och sådär. Och vi har ju badet ikväll så det blev lite ont om tid när det tva 30-40 minuter att gå hem också. Så vi sa att vi tar det imorgon. Dom skulle vara lediga då också så då kan vi ju komma efter Oscars skola.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Haha, vad gulligt av din pappa att tänka på sig själv ;) Bättre sent än aldrig, och passar det inte en dag är det väl bra att man kan vara flexibel.



7 millimeter hår blev kvar ja, inte centimeter som du skrev ;) Men det var kanske millimeter du menade? Nu har han 2,7 cm kvar på huvudet iaf, och lite längre i luggen.

2009-11-08 @ 14:07:57
Postat av: Hanna (at) jasas.se

HIH, din pappa verkar vara rolig? :D

2009-11-10 @ 22:09:08
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0