En besvikelse

Anneli: Jaa-a du, är väl dels att dom tar sånt som man handlar en hel del av, sånt man inte köpt på länge, sånt som andra köper mycket av och sånt dom tror att nån tänker "äh, jag kan lika gärna ta en sån när det var billigt/sånt är bra att ha hemma ju!". Men det hade varit kul att veta hur dom gör.

Chathrine: Haha jag känner nog inte han den där Tjalle?





Jag tror vi sett en av världens sämsta filmer idag. The Last House on the Left. Jag kan nog inte läsa för jag har läst på ett par ställen vad den handlat om och tyckt att den verkat skitbra, sen när vi såg den idag handlade den om nåt helt annat och var värdelös? Och så onödigt grotesk och äcklig, värre än Saw på att visa onödigt mycket äckliga saker. Man förstår vad som händer utan att dom trycker upp det i fejjan på en.

Så nu börjar det väl bli läggdags. Inte för att jag är trött men för att klockan börjar bli sent. Har startat Sims också så där satt jag en stund, mer blir det väl imorgon. Och höra med mamma om det är så att Anton ska sova här på lördag. Har räknat med det men istället för att sitta här och vänta hela lördagen IFALL nåt han ändrats så är det ju bättre att fråga innan, kan jag tycka.

Kommentarer
Postat av: Anneli

Den filmen har Andreas pratat om, då behöver jag inte se den ;) Han blev bara mer intresserad dock? Fattar inte...

Jag såg också en besvikelse idag, Terminator - ja, vilken i ordningen? Den senaste (och sista?) iaf, som slutade lika öppet som alla andra :p

2009-11-12 @ 23:17:19
Postat av: chathrine

hah! Tjalle är skitbra. Den gick i Allers när jag var liten. Handlar om en liten gubbe (Snuffy Smith/Barney Google på engelska - som diskuteras att ha gett namnet till google.com) som är tvär och gör tvärsom helt enkelt. :) http://seriewikin.serieframjandet.se/index.php/Tjalle_Tv%C3%A4rvigg

2009-11-12 @ 23:45:59
URL: http://snovit.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0