Upp och ner

Anneli: Ja, känns lite så faktiskt när man inte är van att jobba så här mycket och långa dagar men trivs man så är det ju okej och som sagt, klirr i kassan.

Jasas: Tack vad du är fin, saknar dig (och din blogg) också! Får verkligen försöka komma igång snart igen! Och ja, jag ska läsa ikapp allt så försök inte säga nåt annat!





Idag har varit en lite velig dag. Det har gått upp och ner, upp och ner. Nåt bra sen nåt dåligt and so on. Först kändes dagen skit, sen kändes den bäst och så höll det på så.

Men, nåt har ändå gjort så att dagen väger lite tyngre åt bra än dålig: Carina fick ett SMS om att vi gjort ett 100%-igt provköp och sekunden efter fick hon ett SMS från distriktschefen i stil med "Bra jobbat" eller så. Hon går in på kontoret för att kolla och kommer ut med en stor kram "Och det var duuu!"

Hihi, man blir lite rörd för det var så längesen vi hade ett 100%-igt nu och vi behöver verkligen det för att vara med och fightas om att bli årets buik och allt annat vi håller på med.

Och jag blir ju så glad för jag är ju "bara en AVA" (= extraanställd, AllmänVisstidsAnställning) men jävlar mig att jag är bra på provköp så jag nöp till och med den där att vi ska söka upp kunden inom tre minuter, JIHA! Den vi alltid åker på, allat nnat är topp. Men inte 3-minutaren.

Sist
gick det ju också bra, förutom 3:an då. Och den här gången hade jag också fått massa bra kommentarer om att jag visat bra varor och allt sånt, plus att jag "skötte butiken själv". Vid tillfället vad det cirka fem kunder i butiken men bara en säljare. Vi var ju bara två så Pernilla var säkert på lagret men provköparen såg bara en säljare och tyckte jag skötte läget bra. Vad annars, men ändå? Haha!

Men som vanligt lite annat strul också, men det hör la till? Imorgon ser det ut som jag börjar först klockan 15 och går stängning med Carina. Så innan det ska jag gå ner och köpa det sista i Lenas present och göra så mycket som möjligt med det här med julen.

Pappa ringde i morse och dom skulle ha köksmöbler till jobbet så han var där och fixade det. Så roligt för igår var gamla grannar till oss inne och dom pratade om pappa (och andra gamla grannar) och sen var han inne och hämtade det han köpte och mötte pappa. Så roligt sammanträffande och han blev så glad. Och pappa också får vi hoppas, och dom behövde veta för maten hur många som kom så jag tänke ah, jag hinner.

Och det gör jag. Och vem dör om det inte är klar på söndag? Bara att jag gärna vill det, men går jorden under om jag inte blir klar? Nej, jag skulle inte tro det va? Så jag tar det chill och gör det jag hinner imorgon och på lördag och det osm är kvar får jag göra nästa vecka bara.

Nu dock ska jag mysa till det med min fina sambo och titta lite serier innan vi kryper till kojs. Tack och god natt.

Kommentarer
Postat av: ♥ Jasas

Men du kommer ju aldrig komma ikapp.. det är ju sjukt mycket inlägg nu :O Du kanske missar min födelsedag?????????????????? Haha :D



Vad duktig du äääär! Så stolt jag blir! <3

2009-11-26 @ 22:20:38
URL: http://jasas.se
Postat av: Marina

du är så duktig jenni!!

sköt om dig

2009-11-27 @ 10:13:20
URL: http://marina-tjejen.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0