Det var verkligen en dröm

Så knasigt, nattens dröm alltså. Nu har jag varit och jobbat igen, tänk om man fick betalt för alla timmar man gör på jobbet i drömmarnas värld också? Ca-shing!

I alla fall så hände lite grejer, sen kom mummu in. Jag höll på med nåt så jag såg inte att hon kom in, sen stod hos i kassan och jag hälsade med ett glatt hej! Hon tittade bara på mig och sa att hon skulle ha det och pekade på en rullgardin och jag hämtade en och en bruten förpackning som stod tillsammans med den. Då drog hon en lång ramsa om att hon inte skulle ha de "jävla, helvetes skitrullgardinen" - vilket hon aldrig skulle göra på riktigt.

Sen frågade jag om dom inte ville ha rabatt och hon blev tveksam och vände sig till ukki och när jag skulle be Carina logga in i kassan började hon tjöta om nåt helt annat som hon verkligen gick in för och ukki förvandlades till en lång, yngre, svensk man som pratade med henne? Ja, inte sådär att det poff var magi utan jag tittade bort och sen var det han nästa gång jag tittade. Så sjukt, sen vaknade jag tack och lov.


Det lite lustiga var att jag tänkte i drömmen att jag skulle säga det till mamma att mummu var så himla otrevlig, inte ens hälsade bara pekade på vad hon skulle ha, men det känns ju inte så aktuellt längre när det bara var en dröm, haha!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0