Aningens orolig, kanske

Hallelujah, det ser ut att bli kväll och natt idag också! Maten var toppengod så jag längtar efter morgondagens lunch redan. Jag har målat om naglarna ett varv till och nu är det väl nästan som jag vill ha det, ett litet uns mörkare i hade ju inte gjort nåt men AH, jag är nöjd ändå.

Nu ska jag titta på Lyxfällan och hoppas på svar från Oscar. Vet inte om dom kom ut och åt för det skulle dom tydligen inte göra gemensamt och det sista jag hörde var att nästan alla var fulla och det blev bråk. Känns lite jobbigt. Lärarna var nån annanstans också och så svarar han inte? Inte för att jag förväntar mig svar hela tiden men han svarade rätt bra och nu var det snart en timme sen, blir ju lite orolig.

Men eftersom han skrev att det var bråk så var det väl ingen som muckade med honom (som inte varit omöjligt annars när man står för vad man tycker och andra inte kan ta en annans åsikt eller lyssna ens) men ändå. Nu, Lyxfällan och skicka ett mess.

...om Gismo inte skrämmer ihjäl mig. Han tuggade på saltstenen så det lät precis som nån satte nyckeln i låset. Hujedamig, där blev det blött i trosorna på ett mindre positivt sätt. Inte fatta han nåt heller.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0