Ska jag ha tur så ska jag

Jasas: Ja suck, men står blommor i fönstret och hälsar på solen dör dom ändå. Det är ingen idé att ge mig blommor som inte dör självmant efter en vecka. Har snart dödat födelsedags ordkidén också. Plastblommar, ja tack!





Jag sa till Oscar i morse att garanterat kommer dom precis innan "stängning", vilket är vid 16 när alla vill gå hem, och så ska man säkert köra ett startprogram när den är ny (tvättmaskin pratar vi nu, ifall nån glömt) som lär ta en och en halv-två timmar kanske. Så hinner man med lite tur en maskin med tvätt idag. När man ändå väntat i två veckor och är så grymt taggad på att tvätta! Det är ju så kuuuul! ...ibland.

Och så ringde dom här för ett tag sen. "Hej, vi tänkte komma i eftermiddag..... Runt 14-16" JAHA! Tack för den. Sist till oss nu igen. Jaja, jag vet att man inte ska gnälla när man får en ny tvättmaskin men hela dagen blir ju blaha då, man kan ju göra nåt nu innan men måste ju vara hemma till före 14 ifall dom får för sig att komma lite tidigare. Aja, det löser sig la. Nu ska jag sluta gnälla, promise!

Kommentarer
Postat av: Jasas.se

Klart som fan du får gnälla! Som ni väntat! Trist att den inte levereras tidigare.



Köp garderobsväxter eller coola katusar :D

2009-05-27 @ 11:17:24
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0