Mary Kay

Jasas: Ja men hon var ju lite koko och förstöde ju det hela, men ja den kommentaren var så korkad så jag är bara glad att jag inte tog åt mig mer (mer än blev irriterad) men ja. Hon var dum, bara.

Anneli: Haha ja jag tror nån antytt nåt sånt till pappa också, änna "är det tjejen?" haha! Men mamma till Andreas lät ju lite... Ja jag vet inte, konstigt? Hur kan man ta fel? Anton är ju ändå liten, haha!





Det blev ett långt party. Det var beräknat på 2-3 timmar och totalt var det fyra och en halv timme hon blev där. Och det var inte smink, utan hudvård. Smink ska vi på om ett par veckor, haha!

Ska kolla igenom katalogen lite, för jag är grymt sugen och nyfiken på deras produkter. Mary Kay var det ju vi var på. Har bara hört tidigare att dom framför allt är dyra, men en hel del att dom är bra också. Och mamma är ju riktigt nöjd med det hon har. Och jag får nog intstämma, även om vi bara testade en liten del.

Började med en fet kräm till händerna, sen en peeling kräm (med små korn i, som "skrapar" bort smuts och gammal hud) och sen övergick vi till ansiktet. Lite samma där, fast vi gick direkt på peeling och sen en fukgörande kräm och en att ha runt ögonen, eftersom huden där är tunnare.

Hon förklarade så fiffigt att porerna runt ögonen är så mycket mindre än övriga porer i ansiktet så smörjer man in med samma kräm (i alla fall deras) så är det så stora molekyler i den, så den täpper igen porerna.

Och så fick mamma och moster testa på anti rynk tjofräs men det var ju inget för oss ungdomar, hehe. Eller vissa fick vi testa och vissa fick vi en fuktgörande för ungdomar, i förebyggande syfte liksom.

Sen fick vi testa foundation, som hon sa var en viktig del i att sköta sit utseende/sitt ansikte. Eftersom det skyddar för smuts utifrån. Till skillnad från vad jag alltid trott, att det täpper till och förstör och sådär. Jag har alltid trott att jag varit duktig som inte använder det, haha. Men tji fick jag!

Fick testa i både puder och kräm, foundation alltså. Och jag var tydligen naturbegåvning med krämen för hon blev så glad och tyckte det var så bra och så fint - och det var första gången jag gjorde det!

Så det kommer stå på morgon-to-do-listan. Jag får lätt rodnad på kinderna så det ser ut som jag varit ute i 30 minusgrader så det bleknade lite, samtidigt som huden inte ska bli så fet och man ser så mycket fräschare ut. Så det blev lite handlande, men visst är dom dyra. Nu hoppas jag bara att det är värt det.

Verkade dock som att dom hade nån "garanti" typ så om man köper en produkt som inte passar en eller man inte är nöjd med, får man byta. Typ om man köpte en foundation som inte funkar med ens hy/färg så får man byta till nån ny, tills man är nöjd. Och hon som sålde var jätteduktig.

Ser verkligen fram emot smink-partyt. Då ska vi vara hemma hos säljaren så hon slipper ta med sig allt småplotter - och så att verkligen allt finns tillgängligt. Både att titta på och att köpa. Idag var det typ samma saker som gick åt, så jag som var sist blev utan det mesta, men som hon skickar sen eftersom det finns hemma.


Hon frågade dessutom om jag var intresserad av att bli säljare men jag kände att det kommer inte gå nånvart. Det hade varit skitkul men ja, ett tag hade det nog hållt i sig.

Om det inte är så att man blir avskriven efter för lång frånvaro så är jag säljare av Party Lite. Har varit det i typ två år och haft... två partyn? Blev inte så mycket mer än introduktionspartyt och dom man var tvugna att ha för att tjäna av startpaktet. Så jag sa att jag var intresserad, men trodde inte det skulle bli nåt.

Och jag tycker man behöver bil och körkort för att kunna åka runt, även om hon sa att man kan ju även hyra nån lokal en-två dagar i veckan och hade det där så får dom som kan komma dit. Men ja... Sen sa hon även att det ena kan ju leda till det andra så att jobba för det kunde betala körkortet så småningom.

Men ja vet ju var hon finns och jag kan ju hoppa på när och var som helst egentligen. Men inte nu och idag. Men vem vet var framtiden har att erbjuda? Kanske kan jag, som hon, en dag jobba heltid med Mary Kay?

Nu, är jag färdig med detta meeeega inlägg, haha! Blev inte så litet och kort som jag trott och tänkt men jag tror allas vår Jasas är nöjd för vad jag hört fåglar vissla, så gillar hon långa inlägg!

Kommentarer
Postat av: chathrine

Åh, jag är tvärtom - jag fullkomligt hatar foundations. Men jag har ju turen att ha så fin hy utan blemmor, ärr, spruckna nerver osv. :)

2009-05-24 @ 23:39:01
Postat av: Anneli

Jag har bara hört gott om dem, rent produktmässigt. Andreas mamma skulle ju bli säljare för dem och köpte hem ett startpaket, men sen hände det inte så mycket mer. Man måste vara väldigt aktiv och jobba stenhårt för att nå högre i hiearkin innan man faktiskt kan försörja sig på det.

Deras foundation har jag provat, men de hade ingen som var tillräckligt ljus för mig. Men konsistensmässigt och så var den kanon :D

2009-05-25 @ 09:15:43
Postat av: Jasas.se

Ojdå, massa produkter! Jag satt ju och titta på då ett par kompisar "var" på sminkparty. Hon ville att jag skulle bli säljare.. men nja, jag vill fortsätta vara usk, tror jag :P

2009-05-25 @ 09:39:55
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0