Gott och fix

Jaa, kul att innan vi gick konstaterade Karl och Oscar att det var så krångligt det här med pentagram så Oscar skulle minsann inte orka hjälpa till, pappa skulle få göra det själv. Okej sa jag, men du får ju säga det då. Vi kan ju inte gå dit och låtsas som det regnar liksom.

Så sa jag det till pappa, att det var krångligt. "Ja, jag släppte det. Jag ska bara ha fyra nu!" svarar han, haha! Tack, snällt. Skönt så sett, men ja. Lilla pappsen.

Men kakan vart uppskattad i alla fall, vilket var kul. Så det som vart över blev kvar hos dom, hah! När vi alla tagit en bit sa pappa att bara han fick ta en bit till, sen fick ingen röra kakan för resten skulle han ha imorgon, hah! Liiite torr blev den, inte lika seg och go som förra gången men fortfarande smaskens.

Sen blev det att vi blev kvar några timmar, hah! Vi var där runt 16.20 och pappa kom 10 minuter senare och Lena ytterligare 20 minuter senare. Viiid... Typ 20.15 började vi gå hem, hah!

Fick i alla fall kollat det med lampan över diskbänken så det ska vi fixa. Tydligen är det så att hyresgästen står för det. Men han visade i alla fall hur det funkar och att man skulle byta en till grej. Tändningsgrejen. För antingen är det lampan eller den som är slut. Tur att jag har honom!

Kommentarer
Postat av: Jasas.se

MEN GUD vad ni äter goda saker då. M O R R !

2009-05-28 @ 23:16:15
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0