Snurriga goe chefen

Det roliga var också att när vi satt där, så ringde Carina. Hon skulle berätta att min kod till butiken nu fungerade och jag skämtade med att säga "Jaha, och ska jag få användning för den snart?" och hon sa nåt med jag och babblade vidare. Sen pratade hon igen om att jag var så garderad med koder och nycklar och hela fadderallan och igen fällde jag in att "Jaa, bra om hon fick användning för det också!" och hon svarade att ja imorgon, och att hon skrivit en lång lista till mig och Patrik och att Jessica började 12. Ehh, jaha..?

Jaa, inte lång men en lista på vad ni har att göra, säger hon. Hah! Då hade du nog missat att berätta nåt säger jag och hon blir så förvånad och jag funderar och tänker för jag kände igen tiden, men det var förra fredagen. Eller ja, förra fredagen var 9.45-19.15 och tisdagen samma vecka minns jag inte när jag började men jag slutade "redan" 18. Och tiden imorgon var 9.45-18 så nej, det ringde ingen klocka. "Men oj, har jag missat? KAN du jobba imorgon??" och det kunde jag ju, haha! Hade bara lite tankar på promenad och sådär, men ingen fara.

Ibland är hon bra snurrig, goe chefen. Inte första gången och garanterat inte sista gången heller. Ibland har det ju hänt att jag missat också, att kolla fram på schemat. Men nu var det ju en vecka sen jag var där och så klart kunde jag kollat men jag antog faktiskt att hon inte planerat in några tider på schemat, utan att säga nåt eller fråga först. Så denna gången var det inte mitt fel, hah! Så tur verkligen att hon fick beskedet idag så hon ringde, annars hade Patrik stått där bra förvånad och ensam när vi öppnar, hah!

Kommentarer
Postat av: Jasas.se

En jäkla tur att hon ringde om koden och det då, haha.

2009-05-28 @ 23:17:38
URL: http://jasas.se
Postat av: Anneli

Haha, det är inte lätt att hålla reda på allt ;) Just chefer brukar bli himla snurriga av någon anledning ;)

2009-05-28 @ 23:28:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0