Reklam, tack!

Det blev lite längre hos farmor än tänkt, men det gör ju absolut ingenting.
När jag kom ner och ringde, för farmor hade inte heller fått, svarade nån annan att han var ute på ärende i en timme så vi gick ut med Rex ner till blomsteraffären och köpte en ros för farmor skulle till en kompis/kärring som nyss fyllt år. Efter att farmor hade planerat en vanlig snitt ros, och det blivit bra, ska alla göra det nu.

Och så ringde jag när vi kom tillbaka. Sa att varken tvåan eller femman fått reklamen igår.
Fick till svar: "Det är ju helt otroligt, jag pratade ju ändå med dom i helgen! Men jag får ringa dom igen. Tack Jenni, hej!" och så var det bra med det. Men vi sa att kommer inte reklamen på söndag så ringer vi igen, det är ju bara så. Nu har vi ju ändå fått tag på högsta hönset, hö hö hö. Så nu jävlar ska dom få se på perkkele!


Men jag fattar inte hur dom kan ha kvar dom utdelarna? Framför allt farmors?
Hade jag vart han hade jag skickat dom åt skogen idag. Det är ändå ett år han/hon tagit pengarna utan att göra nåt. Och gör han/hon ändå inget när chefen ringt och sagt till, då är det tack och adjö tycker jag. Eller så hade jag agerat i alla fall, om det varit upp till mig. Annars kanske han skickar en räkning, på all lön han fått utan jobb, hehe.

Sjukt egentligen. Så många som inte vill ha reklam, eller bryr sig om den.
Men så finns det nån som faktiskt vill ha reklmen - och får den inte! Våran åker oftast i pappersinsamlingen, eller kanske ögnar igenom den och sen slänger den. Men farmor läser den omsorgsfullt och från pärm till pärm och vill hänga med i vad som händer här nere, för hon är där så sällan. Sjukt äre.

Kommentarer
Postat av: Jasas.se

Jag tycker också det är konstigt. För jag vet hur många som fick skit som inte delat ut reklam då jag jobbade som reklamutdelare....

2009-05-11 @ 12:52:40
URL: http://jasas.se
Postat av: Anneli

Suck... att det inte ska gå att lösa...

2009-05-11 @ 14:39:47
Postat av: Marina

trist att det blir då... dålig stil e det!

2009-05-11 @ 14:42:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0