Papper och telefoner

Förresten, så måste jag ju berätta att vi har fått reklam! Wiiha! Redan i fredags, hehe. Farmor hade också fått i fredags och några andra i hennes hus så det ser ljust ut, men som hon sa så ropar vi inte hej än. Och skulle det bli en vecka nån blir utan, ringer vi igen. Nu kan vi det här, hehe.

Och GP slutade här i dagarna också, niiice. Reklamen kan jag leva med, men GP fyller ju upp kassen till soprummet så fort och plus att vi betalar för nåt vi egentligen inte använder så det är skönt att slippa ha det hängandes över mig och oss längre. Några hundra i månaden "extra" att tacka och ta emot.

Pratade med 3 tidigare idag. Hörde först att dom ringde Oscar för hans abonnemang gick ut igår. Hörde att han sa nåt om att han måste ha samma operatör som sin flickvän eftersom dom ringer och SMS:ar varandra så mycket, och att 3 inte fungerade på hennes jobb.

Tre minuter senare ringde dom. Och jag sa att jag är skit missnöjd för "jag hade hört att 3 hade typ världens bästa mottagning, haha. Men den är värdelös" och att jag inte kan använda telefonen varken inne på jobbet, eller ibland ens utanför. Och varför ha kvar 3 när jag vet att Tele2 funkar okej, och Telia skit bra? Nu ska vi ju inte ha Telia, kommer inte på frågan, men jag vet att dom funkar bättre än 3.

Så vi får se om vi byter till Tele2 igen, om dom får in Noka N97 som Oscar vill ha, eller om det blir vad Vodafone nu heter, minns jag aldrig. Telenor? I vilket fall så var det nån operatör som kunde garantera ett datum när N97:an kommer in, dom andra kan inte svara.

Kommentarer
Postat av: Emma

vi har tele2 bägge två =)

2009-05-20 @ 21:38:03
URL: http://emmalajnens.blogg.se/
Postat av: Jasas.se

Jag körde ju en fuling och sa till 3 att jag ringde för att säga upp abbonemanget. Då sa han som jag pratade med att NEJ, du får 40% på ratrace (eller vad det heter), så jag hade 3000 fria sms, 3000 fria mms och 3000 fria minutrar varje månad för 349 kronor. Och det var faktiskt bra eftersom jag, just då, pratade väldigt mycket i telefon.



Jag har faktiskt aldrig problem med 3's täckning. Och det är jag glad för.. Skitstörigt annars ju.

2009-05-20 @ 21:58:04
URL: http://jasas.se
Postat av: Anneli

Jag har alltid haft Tele2/comviq och är supernöjd. Andreas har det och syrran med, de enda jag ringer till i princip.

Jag använder sällan mobilen faktiskt, så de där försäljarna kan inte övertala mig ;p

2009-05-20 @ 22:17:15
Postat av: chathrine

Jag har comviq/tele2 på mobilen sen 1999. Och det är ju billigt efsom alla andra också har det. Så man gör av med 75 kr/mån ungefär i "viktiga" samtal t kommun t ex. Sen kan man sms & ringa gratis.

Mamma lurades dock att få en telenor i ett sånt stånd utanför Ica. Och sen dess har jag & bror knappt pratat med henne. De sa till henne att hon skulle kunna ringa så gott som gratis till alla operatörer...mjovisst. Kostar detsamma som ett samtal t hemtele. Dvs 50kr för 10 min ungefär.



Jag hade tele2 på hemtelefon och internet förr, det funkade bra och då jag flyttade så hade jag nätet inom 4 dar. :)

2009-05-20 @ 22:36:36
Postat av: kattis

alla tycker tele2 är så himla billigt, jag fattar inte det :b. Hade halebop kontantkort förut och betalade 300 kr i månaden (så jag skulle få gratis sms). Ringde ganska mycket och snålade aldrig, men hade alltid pengar kvar i slutet av månaden när sms'en gick ut.

Sen bytte jag till tele2, ett abonnemang där man smsar gratis till alla och inte bara inom comviq. Typ alla jag känner har comviq, så jag tänkte det skulle bli skitbilligt nu när jag även kunde ringa dom gratis :) men icke. För min räkning hamnar på över 300 varje månad och då får jag snåla som fan. haha fattar inte.. men men :) är ju bara att betala. kommer nog byta tillbaks till halebop när bindningstiden är slut iaf :)

hoppas det ordnar sig för er!

2009-05-20 @ 23:59:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0