Nu försvann dagen - igen!

Jaha? Vart tog denna dagen vägen då?

Kom precis hem från att ha handlat. När vi gick in genom dörren tänkte jag glatt att vi ändå hunnit med en del, eller ja fått gjort en hel del, istället för att bara sitta på rumpan framför TV och dator.
Som att diska, städa lite, torka ur skafferiet, planera veckans mat och handla den. Sen sätter jag mig här och kolla klockan och skriker till Oscar för att den redan är 19! Och då visste jag ändå att 17.40 ville Oscar vänta lite med att handla för att missa rushen, och vi gick närmare 18.15. Men... Var är dagen?

Då känns det genast som vi inte hunnit nåt, hah! Mer än att se flera avsnitt Lost, och det är ju så sett positivt på sitt sätt. Så ja, snart är även denna dagen över. Jaha... Haha, jag blev så förvånad.
Får se om vi får i oss nån mat sen då. Jag är inte hungrig och vi knödde i oss så mycket vi orkade för "det var ju bara det sista". Men, vi är i alla fall inte hungriga och nu är ju kyl och fry med mera fyllda igen. Och inget gottigott. Oscar köpte en risifrutti han ska ha sen, jag tar mig nog ett glas med isvatten.

Ne, man kanske skulle ta och göra nåt mer? Dra undan grejerna i sovrummet kanske. Eller, kläderna. Så ser det lite trevligare ut. Så har man fått gjort lite mer denna dag, hehe.
Fast när jag tänker på det, så gick jag ändå upp 9 idag, det är ju en-två timmar senare än vanligt (ibland) så egentligen kunde klockan varit bara 17. Men men, i vilket fall måste jag hoppa ur brallorna! Blåste tokkallt ute, var inte så bra att gå i t-shirt, men här inne får man har kortare på sig, typ lång och vid kjol.

Kommentarer
Postat av: Jasas.se

Jag tycker ni har varit duktiga!



Vill se ett foto på dig i kjol nu när jag lagt upp filmen som du efterlyst :D

2009-05-04 @ 20:19:21
URL: http://jasas.se
Postat av: Marina

ja det blåser kallt här med :)

2009-05-04 @ 20:25:10
Postat av: Jasas.se

Kom aldrig min kommentar, som jag skrev för 20 minuter sen ungefär, fram? :(

2009-05-04 @ 20:44:26
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0