Några ord

Jasas: Joooo, det är ju sant... Men nu var det ju inte bara mitt fel, som tur var.





Såå, nu har jag läst bloggar så ögonen höll på att trilla ut, hah! Ne inte riktigt, men vissa har jag ju inte kommit in på på ett par dagar så det fanns allt att komma ikapp.
Oscar blev så chockad när jag satt här framför datorn (han ser ju inte om jag sitter vid den stora och surfar) och undrade varför jag inte spelade Sims, hehe. Då är det illa. Och han sitter och spelar med Challe-Balle. Snart är det allt dags för Lost, tycker jag mig känna i ena knäskålen.

Eller rycka liv i djuren? Ne, dom ligger och nanar sig. Får lust att sitta uppe i natt och titta på dom när dom busar. Dom är ju nattdjur så man missar ju så mycket av deras aktivitet.
Här om kvällen när vi blev sena med Lost så tappade jag greppet om Lost och satt bara och kollade i buren. Dom är ju så goa och det är faktiskt tråkigt att dom mest sover på dagarna. Även om jag älskar dom så hjärtat verkar vara på väg att brista snart, så väger det ju över det "tråkiga".

Ne, sitter och tänker på jobbet efter lite kommentarer och så på Facebook och längtar och saknar lite. Ibland känner man att det bara är jobb, men annars saknar man det.
Fast som tur är så ska jag in redan på fredag, wiiha! Tror jag jobbar med chefinnorna, så det blir trevligt. Eller ja, det är ju så klart trevligt med vem som än blir. Hoppas vi på fint väder under långhelgen och mycket att göra på fredag, heja heja! Jysk-Jenni är redo, yes she is!

Kommentarer
Postat av: Jasas.se

HAH, ja då är det nog lite illa då O frågar varför du inte spelar SIMS :D Bloggvärlden verkar lite förkyld, eller nåt.. :S



Kul att du får jobb :D

2009-05-20 @ 21:55:53
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0