Mat och matlistor, suck

Fy vad jag hatar det här med mat... Eller i alla fall att komma på vad för mat man ska äta.
Jag brukar försöka skriva matlistor för att vi ska kunna gå in i affären och köpa sånt vi behöver så vi inte bara köper en måltid och så får vi handla nästa dag, igen.
Och för att om jag skulle behöva åka in och jobba så kan Oscar fixa maten tills jag kommer hem för då är allt planerat och han står inte och irrar "Men, men... Vad ska vi äta då...?"

Min lista för denna veckan ser ut som följande:


Mån lunch: rester


That's it, och det var lätt för det har vi redan ätit, hah. Jag får ta mig en vända i kyl, frys och andra skåp och se vad vi kan tänkas kunna äta i veckan. Och vad som behöver köpas.
Meh, bara för det fick vi inte Ica och Lidl reklamen igår. Dom brukar annars vara bra att få inspiration från, beroende på vad som kanske är nersatt och sådär.
Jaja, jag får klara mig själv helt enkelt. Det ska nog bli bra.

Kommentarer
Postat av: Malin

Jag tycker du ska skriva ut vad ni äter på veckorna för att ge oss andra lite inspiration!!! =) Snabbt, lätt o nyttigt är just nu min plan men det är inte lätt alltså! Tur att du har så mycket tid att tänka på, men som sagt skriv ner vad för mat d blir! Jag kan tänka på att komma med förslag ibland:) kram kram

2009-05-04 @ 21:30:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0