Just visiting

Chathrine: Ne det är lite så jag känner också, att vad ska dom göra liksom? Därför jag tänkte börja med att prata med pappa, han måste ju veta nåt i alla fall.

Jasas: Jo det är ju loftgång. Men han bor ju i lägenheten precis ovanför våran. Därför Oscar öppnade innan han kanske fick för sig att slå sönder köksfönstrena eller nåt. Man vet ju inte alls vad dom kan hitta på i det "tillståndet". Huga!
Haha jaa, DET hade du garanterat varit rätt kvinna för!





Jag är på besök i köket. Diskar lite och medans det låg i blöt (=vila) satte jag mig här, fast i köket. För "här" brukar ju annars vara soffan. Men kände att ryggen behövde räta sig lite och då är det gott att sitta här. Oscar som brukar gnälla "hade inte du bärbar dator?" för att jag sitter med sladdar, men det är ju det här som är bärbart, att jag kan sitta var jag vill. Och då vill jag helst sitta i soffan. Med nätkabel och strömkabel. Men ändå.

Imorgon hoppas jag att Electrolux ringer, så nya tvättmaskinen kommer, iih! Lite ledsen är jag ändå, eftersom det gick en vecka längre än vad som "var sagt" från början. Fastighetsskötaren sa ju att den skulle komma nästa vecka, och det var förra veckan. Men ändå, ny maskin. Så tröttsamt bara.

Nu har för övrigt min avslutningsblomma dött :( Kom jag på nu när jag satt här eftersom den står på köksbordet. Jag har nog så ogröna fingrar man kan ha. Det var ju liksom inte många veckor sen vi fick dom? Två, kanske? Mamma levde i söndags i alla fall. Usch vad tråkigt, blö. Lite ledsen i hjärtat nu. Lilla gollongarnas ju. Eller det var väl föräldrarna, men det är ju tack vare gollongarna som dom köpte presenter. Uh.

Kommentarer
Postat av: Jasas.se

Den kanske har umgåts med solen lite för lite? :(



Det är gott med bärbar dator :D



Men hur kan man ta fel så, ändå? Hm.. han måste ju vara helt bortom det blå.

2009-05-26 @ 21:44:24
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0