Jobbelibobbelibobbob

Jasas: HAHA tänkte inte ens på att jag skrev så! Jo men bärs till frulle, äter inte ni det? Haha, jag säger då det!

Kattis: Hmm jaa... Det är ju faktiskt sant. Det hade jag ingen tanke på, bara på månadskortet :p Haha jag blev så sur för det så jag hade inte en tanke på att jag faktiskt åkt som vuxen på hundrakort i flera år :p Haha jaja, jag hade feeeel.

Anneli: Nej, det var ju bara jag som var ute och snurrade. Vetti katten vad jag tänkte men ja, haha.





Mm, hemma och mätt i magen. Sen ett tag tillbaka. Pernila var så snäll så hon körde hem mig för dom skulle ner hit och handla så jag kom allt hem några minuter tidigare och Oscar hade maten klar. Så gott. Kött och pommes med kall beasås. Har totalt fastnat för det efter att ha ätit det hos pappa ett par gånger.

Träffade honom idag också. Han var inne med sin kompis Carina/sin kompis och jobbarkompis Morgans fru Carina (puh!) som skulle handlat. Men så blev det inte.

Nu har jag SMS:at med Carina en stund. Så skönt med en så avslappnad och go chef. Hon har ju varit sjuk så jag ville bara tala om att hon inte behövde känna imorgon att hon var tvungen att jobba fastän hon mådde kass, bara för att hon sagt nej idag. Och som jag skrev, det var inte fjäsk för timmar utan jag är bara så snäll, haha!

Fast det är sant, jag är snäll. Så jag ska se hur länge jag orkar sitta här, och om jag orkar spela lite sen, annars blir det bingen på en gång. Så trött jag är, gotteligottgott! Nattis.

Kommentarer
Postat av: Marina

sov gott!

regnar det hos er med? kram

2009-05-22 @ 21:56:32
URL: http://marina-tjejen.blogspot.com/
Postat av: Jasas.se

Du det är ju jävligt skönt.. tänk om någon hade sms:at så då jag känt mig krasslig på mitt jobb.. känns bara som att man ställer till trubbel då man är sjuk. För då ska dem faxa bemanningen och gud vet allt..



Du är snäll, snäll som fan faktiskt! <3

2009-05-23 @ 00:18:45
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0