Jag har ju inte sett än

Anneli: Missa och missa, jag ser idag :p Jag är något störd, ifall det inte framkommit här tidigare ;D Lite tråkigt att folk bloggat om vinnaren bara, kunde inte alla väntat tills jag sett också? Hehe.

Chathrine: Ahh, det där kan jag ju inte hålla med om :p Stockholmska kan jag gå med på att det är jobbigt, och att Göteborgska är fiiiint (dalmål kan jag inte säga, vet knappt hur det låter) men skånska är baj och finska är fint! Haha, jaa, det är ju tur att smaken är som baken!





Ja uscha mig vad bloggvärlden ser på Eurovision då! Jag som tänkt banna Oscar från aftonbladet.se till vi sett det (13.30 på SVT1) men så hade ju maaaassa skrivit om det igår och så. Asch. Jag skulle satt mig och spelat, men när jag började läsa bloggar igår och inte blev klar, ville jag fortsätta idag.

Men men, det roliga var att mamma och moster pratade om just Norges bidrag igår. Min kusin bor ju där nu, men var här för att fira sin far igår och hade sin norrman med sig. Och alla hade ju hört att Norges låt skulle vara sååå bra (även jag, även om jag inte hört den) med Ia, kusinen, hade sagt att den var väl inget speciellt direkt. Och det höll mamma och moster med om när dom hade hört den.

Så det ska faktiskt bli spännande att höra sen, eftersom det var så överlägset han vann också. Och han var ju segertippad, men det kanske var nåt vi finnar inte förstod? :p Och så är jag nyfiken på hur det gick för Finland och Sverige. Finlands bidrag har det varit delade meningar om också.

Tänkte vi skulle prommenerat upp till mamma sen, och ta en prommis runt sjön, men vi får helt enkelt se hur det blir med det. ESC håller på till 16.55 (varför den är 25 minuter längre än igår, har jag ingen aning om?) och det är ju en stund tills dess. Har ju ingen aning om vad man är på för humör eller vilket väder det är då, nu är det faktiskt rätt mulet. Men men, det är sen det.



Förresten, jag fick en tanke. Nån kanske kan svara om det blir tokäckligt eller tokgott, eller bara helt fel och ett bit NO! Vi ska baka idag. Och när vi bakade bullar sist fick jag idéen.

Kan man riva choklad och ha som fyllning i bullar? Kanske inte enbart, men också?

Kommentarer
Postat av: Anneli

Aj då... det är svårt att inte hålla sig uppdaterad om sådana händelser i det här landet ;)Hoppas det blir lite spännande för er ändå! :D

2009-05-17 @ 11:29:17
Postat av: Annika

Du menar choklad bullar? Det funkar säkert, men ska du ha kanel i också? Eller ska du göra vanilj choklad bullar?

2009-05-17 @ 11:55:35
URL: http://anniia.blogg.se/
Postat av: chathrine

Du kan blanda choklad och smält/flytande smör eller med riven mandelmassa. Går bra. (vanligare är dock nötfyllning eller pistage om man ska gå ifrån kanel, vanilj och kardemumma fyllning)

2009-05-17 @ 13:48:47
Postat av: chathrine

neej. Finska ( o ryska o tyska) låter ju så hemskt. Som om man försöker slå ihjäl varandra då man bara vill säga "Jag älskar dig". ;)Jag tror du är partisk. ;)

2009-05-17 @ 13:50:30
Postat av: Jasas.se

Såg att Chathrine redan svarat så.. :D

2009-05-17 @ 20:24:44
URL: http://jasas.se
Postat av: Anneli

Minää rakastan sinua! :D

2009-05-17 @ 22:16:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0