Jag är ju så modig idag!

Chathrine: Ja jag har också svårt för det. Men i detta fallet var det ju mer att jag trodde att han skojade. "Så sexigt du sitter med benen" - jag trodde på ironi haha!

Jasas: Jag brukar oftast svara nåt lite "skämtsamt" som "Ja, eller hur!" eller "Ja, jag vet" om nån säger nåt sånt, typ fint hår eller fina kläder. Ja, om det inte är Oscar.

Anneli: Haha ja, nåt sånt!





Jag har pratat med Jasas! :D Jag våååågade! Så sjukt, för jag säger/läser (jag vet inte vilket som är korrekt, tänker jag innan eller efter jag skrivit liksom?) det jag skriver, under tiden jag skriver. Och nu när jag skrev att jag pratat med Jasas, så lät det i huvudet som hon säger, och inte som jag gör. Jasas. Nej, nu är det Jasas i framtiden.

Haha, men ni hör ju inte hur det låter i mitt huvud! Jag får börja diktera, eller läsa högt och spela in och länka filmen, under inlägget. Så kan ni läsa det och få det uppläst ni också. Jasas.

Fick i alla fall ett "Vågar du ta det nu då?"-SMS och jag svarade "Ja!! :D ...tror jag? :p" haha, men jag vågade som sagt. Och hon var inte så farlig. Inte för att jag trott det heller. Men det var som ett ljud-blogginlägg. På så sätt att hon pratade väldigt likt hon skriver. Som ordet domt. Jag kan skriva domt eller nåt sånt, men säger det aldrig och tyckte det var så gullgt när hon sa det. Golligt är ju också ett sånt ord. Jag kan skriva det, men säger det inte.

Men det var kul, hoppas det blir fler gånger! Om vi vågar, haha! Det sjuka är att jag har sett bilden, hört rösten men sen när man ser henne framför ens egna tår, och hör pratet samtidigt. Toookigt!

Drömkåken går på TV igen så jag, Oscar och hans näshår ska ta och titta på den. Den kan man ju inte se för många gånger liksom. Goe filmen. Så kass och grym på samma sätt. Men den är gammal och go. Trött som ett as är jag också så jag lär ju somna snabbt och gott idag också, me like!

Kommentarer
Postat av: Anneli

"så jag, Oscar och hans näshår", var det SÅ roligt eller är det jag som är övertrött? ;D Fnissar fortfarande ;)

Jag älskar Björn Skifs! Film, sång, spelar ingen roll. Drömkåken är trevlig, men det var nog knappt två veckor sen jag såg den, så det blir lite väl tätt inpå.

2009-05-30 @ 22:29:29
Postat av: Anonym

Klart att vi ska pratas vid fler gånger - nu kommer du inte undan :D



Det säger alla mina nära & kära som läser min blogg och som haft kontakt med mig IRL / via telefon. Att jag ÄR verkligen som min skrift - eller min skrift är som jag.. :D

2009-05-31 @ 12:35:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0